3M Prestige solfilm til private

En glasklar 3M solfilm til vinduerne

Glasklar 3M Prestige solfilm til vinduer

Den unikke serie af 3M Prestige solfilm består af fire forskellige varianter, hvoraf tre er beregnet til udvendig montering og en til indvendig montering.

Til indvendig montering tilbyder vi Prestige 70 solfilmen, som kan anvendes på enkeltlagsruder og termoruder med to lag uden lavenergicoating. Det skal dog bemærkes, at vi yderst sjældent anbefaler montering af solfilm på indersiden af ruden, da udvendig montering giver bedre effekt og samtidig undgår termiske sprængninger og ophobning af varme i glasset.

Til udvendig montering tilbyder vi Prestige 90E, Prestige 70E og Prestige 40E solfilmen. Prestige 70E og Prestige 40E er de mest anvendte solfilm i vores sortiment, og dette skyldes deres enestående varmereducerende og designmæssige egenskaber. 

Desuden kan Prestige solfilm til udvendig montering monteres på næsten alle typer af glas.

3M Prestige solfilm
3M Prestige solfilm

Skab et Bedre indeklima med solfilm

PL Montage ser en stigende tendens blandt private til at bruge Prestige solfilm som en løsning mod varmeproblemer. Monteringen af Prestige solfilm bliver i stigende grad anerkendt og accepteret som en økonomisk attraktiv og funktionel løsning til at forbedre indeklimaet og sænke temperaturen i private hjem. 

Hvis du vælger Prestige 90E eller 70E solfilm til udvendig montering, vil filmen være næsten usynlig. Dette betyder, at det naturlige lysindfald, som er afgørende for trivsel indendørs, bevares. Samtidig bibeholdes boligens og bygningens æstetik.

Prestige solfilm er fremstillet uden metal, hvilket betyder, at refleksionen på ruden forbliver uændret efter montering af solfilmen. Den metal-frie struktur i solfilmen forstyrrer ikke signaler til eller fra mobiltelefoner og lignende enheder.

Falmning af møbler, gulve, gardiner, tæpper osv. reduceres markant, da Prestige solfilm formindsker UV-stråling med 99,9%. Dette ses som en stor fordel, især i private hjem, hvor det ofte kan være generende og frustrerende, når dyre møbler og inventar bliver beskadiget eller misfarvet over tid på grund af solens stråle

De enkelte solfilMs egenskaber

3M Prestige 90E

En glasklar solfilm til udvendig brug, der kan monteres på alle typer af glas. Den giver en effektiv reduktion af varmen og er usynlig på ruden. 

Denne vinduesfilm er ideel til butikker med varer i udstillingsvinduer, der udsættes for intens sol og har behov for beskyttelse mod falmning. Det kan fx være møbelforretninger, tøj- og skobutikker,  fødevarebutikker og lignende.

Samlet afvisning af solenergi op til 60% – Reduktion af IR-stråler: 97% – UV-reduktion: 99,9%

3M Prestige 70E

Den mest populære Prestige solfilm til til udvendig brug. Solfilmen er næsten usynlig på ruden, tilbyder en høj reduktion af varme samt bevarer et naturligt lysindfald. 

Med Prestige 70E solfilmen på vinduerne opnår du den perfekte kombination af maksimalt lysindfald og varmeafvisning. Denne solfilm kan bruges til alle typer af vinduer og bygningstyper bl.a. moderne huse eller lejligheder.

Samlet afvisning af solenergi op til 71% – Reduktion af IR-stråler: 97% – UV-reduktion: 99,9%

3M Prestige 40E

Prestige 40E solfilmen bruges på vinduer, hvor der ønskes en varmereduktion, mindskning af lysindfald samt reducering af generende stråler og blænding fra solen. 

Solfilmen er tonet og reducere derfor lysindfaldet en smule. Dog tillader vinduesfilmen stadig en betydelig mængde lys at trænge ind i rummet og efterlader en behageligt udtryk. Prestige 40E er den solfilm med den højeste reducering af varme.

Samlet afvisning af solenergi op til 77% – Reduktion af IR-stråler: 97% – UV-reduktion: 99,9%

3M Prestige 70

Denne 3M Prestige 70 solfilm er til indvendig brug på bl.a. enkeltlagsruder samt 2 lags termoruder uden lavenergicoating, hvor der ønskes en reducering af varme. 

Denne vinduesfilm har en høj lystransmission, er uden metal, har en høj varmeafvisning og beskytter mod falmning. Derudover er denne Prestige solfilm stort set glasklar, hvilket sikrer et perfekt ind- og udsyn. 

Samlet afvisning af solenergi op til 50% – Reduktion af IR-stråler: 97% – UV-reduktion: 99,9%

Fordele ved 3M Prestige SOLfilm

3M Prestige solfilms serien kommer med en lang række fordele: 
 
  1. Et behageligt indeklima
  2. Bevarelse af det naturlige lysindfald i boligen
  3. Ingen ændring af boligens udseende – Ingen refleksion
  4. Reduceret falmning af inventar, møbler, gardiner, gulve osv.
  5. En bolig, hvor du kan opholde dig selv når solen skinner
  6. En økonomisk attraktiv løsning på varmeproblematikken
  7. En miljøvenlig løsning – besparelser på køling og energiforbrug i kWh
  8. Lang garanti og holdbarhed

Prestige-serien leveres med en imponerende garanti på op til 10 år. PL Montage er autoriseret montør af 3M Prestige solfilm og har mere end 30 års erfaring. 

Solfilm 3M Prestige

HAR DU SPØRGSMÅL til vores 3M Prestige solfilm?

PL Montage er autoriseret forhandler og montør af 3M vinduesfilm og med mere end 30 års erfaring garantere vi dig professionel rådgivning, montering og produkter i topklasse. 

Har du brug vejledning eller spørgsmål til vores 3M Prestige solfilm er du velkommen til at kontakte os.

Vi sidder klar til at rådgive dig.