3M SOLFILM 

3M solfilm er den bedst producerede kvalitets solfilm på markedet. PL Montage er eksperter i 3M solfilm, både til bygningsvinduer og biler. Vi kan forbedre din livskvalitet og dagligdag med 3M solfilm.

3M solfilm reducerer de generende direkte solstråler, fjerner ubehageligt varmeindfald og skaber bedre komfort. PL Montage er eksperter i alle typer 3M solfilm, vi kan forbedre dit indeklima væsentligt, derhjemme, på jobbet og i bilen. 

3M solfilm – den omkostningseffektive løsning

3M solfilm er en omkostningseffektiv løsning, der forøger opfyldelsen af traditionelt bygningsglas. Miljøkontrol, sikkerhed, energieffektivitet og æstetik af traditionelt glas kan forøges ved brug af 3M solfilm til vinduer. En række 3M solfilm til vinduer er designet til, at reducere varmeindfaldet fra solens stråler, generende genskind og falmning.

Solvarme og UV-stråler gennem vinduer kan fører til ubehag for mange personer.  3M solfilm omfatter specielle belægninger, der reducerer solvarme ved at reflektere solstrålerne væk fra glasset. Højeffektive film sender op til 82 % af varmen tilbage (op til 72 % på indvendigt monteret solfilm), som ellers ville trænge gennem glasset. Det forøger komfortniveauet og forbedrer indeklimaet.

I løbet af dagen, kan solens blændende stråler være nærmest uudholdelige. Dette kan påvirke arbejdsmiljøet og nedsætte effektiviteten hos medarbejderne. 1 grad over 24 grader, sænker arbejdsindsatsen med 5 %.

3M solfilm kan være medvirkende til, at klimaanlægget ikke bliver overbelastet i sommermånederne.

3M solfilm skal monteres professionelt, for et professionelt resultat 

Når PL Montage monterer 3M solfilm, enten i din virksomhed, din bolig eller på dine bilruder, medfølger der mange fordele for en relativt lav investering. 

PL Montage er en professionel ekspert i 3M solfilm der har eksisteret siden 1979. Vi har derfor prøvet alle typer opgaver, og ved hvad der er bedst til dine ruder. Når vi monterer 3M solfilm får du en løsning der er perfekt påsat, har en lang levetid og giver dine ruder stil. PL Montage arbejder med 3M solfilm fordi den bedste løsning fra start, giver det bedste resultat. Når vi er færdige med dine ruder, er det næsten umuligt at forestille sig at de ikke er ”født” med solfilmen.  

3M solfilm - unik forbedring af arbejdsmiljøet på kontoret og i bilen

3M solfilm, giver dig mulighed for at opfylde de mange miljøkrav, sikkerhedskrav og krav til energieffektivitet samt komfort, som myndigheder og medarbejdere måtte have. Flere typer 3M solfilm reducerer varmeindfaldet fra solens stråler, generende genskin og risikoen for falmet interiør. 

Med 3M solfilm, er det slut med at sidde og stege bag et vindue under en brændende sol. Solskinsdagene bliver nærmest uudholdelige, og nedsætter uundgåeligt medarbejdernes effektivitet. PL Montage kan montere 3M solfilm i din bolig, din virksomhed eller i din bil - hurtigt, billigt og effektivt. 

Kontakt os og få mere at vide om 3M solfilm

Har du spørgsmål der skal besvares før du beslutter dig endeligt for om vi skal montere 3M solfilm hos dig, så er vi parate på telefon 40 46 84 32 og på e-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Med vores mange års erfaring med 3M solfilm er du i trygge hænder. 

Vi har den rigtige løsning klar til dine vinduer. Få et uforpligtende tilbud og dato for eventuel montering. Vi overholder vores aftaler.