3M Prestige Solfilm til ERHVERV

En glasklar 3M Solfilm til vinduerne

Prestige solfilm til vinduer fra 3m skaber et bedre Arbejdsmiljø

Prestige solfilm fra 3M er en serie der er bestående af 4 forskellige typer solfilm, herunder er der 1 type til indvendig montering, som primært er til montering på enkeltlagsruder eller gammeldags 2-lags ruder uden coatning. 

Derudover er der 3 typer som er til udvendig montering på 2 eller 3-lags ruder med coating. De 3 typer solfilm fra Prestige serien, som anvendes til udvendig montering er, Prestige 40 Exterior, Prestige 70 Exterior og Prestige 90 Exterior, som er de mest anvendte solfilm i vores sortiment. Dette skyldes, at Prestige Exterior serien fra 3M, er blandt markedets bedste solfilm på æstetik og funktionalitet, samtidig er de fleste moderne ruder der anvendes i dag 2 eller 3-lags glas med coating. 

Fordele ved at få 3M Prestige solfilm monteret i din virksomhed

Med 3M Prestige solfilm på ruderne kan man opnå en lang række af fordele. Vi har ridset nogle af de fordele op nedenfor.

  1. Besparelse på energiforbruget i forbindelse med køling.
  2. Forbedring af arbejdsmiljø og indeklima
  3. Forbedre medarbejdernes arbejdseffektivitet i sommermånederne
  4. Tillader fortsat lys at komme ind i lokalerne
  5. Ændrer ikke på bygningens udseende og æstetik
  6. Kan reducere blændende stråler fra solen
  7. Reducere falmning af møbler, tæpper, gulve mm.
  8. Giver dig en bolig i sommermånederne der er mere tempereret
  9. Miljørigtig løsning i forhold til forbrug af kWh på klimanlæg
  10. Lang holdbarhed samt garanti
3M Prestige Solfilm vinduer

3M Prestige Solfilm reducerer varmeindfald

Prestige solfilm fra 3M er udviklet til at forbedre bygningsglassets evne til at reducere varmeindfald fra solen. Ved montering af 3M Prestige solfilm, kan man på visse glastyper opnå en varmeafvisningsprocent på helt op til 80%. Dette er primært gældende for solfilm, som er monteret udvendigt på ruden, hvor man ser en stor forandring i varmeindfaldet.

Mange virksomheder døjer i dag med meget varme kontorer, som ofte er generende og ubehagelig for de ansatte. Dette er en påvirkende faktor for arbejdsmiljøet og nedsætter effektiviteten hos medarbejderne. Vidste du, at blot 1 grad over 24 grader, er med til at sænke arbejdsindsatsen hos de ansatte med 5%? Med montering af Prestige Solfilm på vinduerne skaber I et bedre indeklima og arbejdsmiljø for de ansatte i sommermånederne.

Økonomisk attraktiv løsning

Udover, at Prestige solfilm er stærkt varmereducerende, er solfilmen også med til at reducere evt. generende genskær, som solens stråler kan medføre. Med solfilm monteret på vinduerne vil en stor del af UV-strålerne fra solen reflekteres væk fra glasset og falmning af inventar som fx møbler, trægulve mm, vil blive reduceret betydeligt.

Med Prestige solfilm opnår du som tidligere nævnt en række fordele, som forbedrer indeklimaet på arbejdspladsen og i hjemmet. Derudover er solfilm også en økonomisk attraktiv løsning hvis man anvender klimaanlæg dagligt, da store besparelser på elregningen vil kunne opnås. Ved mindre brug af klimaanlægget vil energiforbruget mindskes betragteligt i sommermånederne. Det mindre brug af klimaanlægget vil også, udover besparelse på driftsomkostningerne, sikre virksomheden en grønnere profil, da CO2-udledningen mindskes.

De enkelte solfilMs egenskaber

3M Prestige 90E

En glasklar solfilm til udvendig brug, der kan monteres på alle typer af glas. Den giver en effektiv reduktion af varmen og er usynlig på ruden. 

Denne vinduesfilm er ideel til butikker med varer i udstillingsvinduer, der udsættes for intens sol og har behov for beskyttelse mod falmning. Det kan fx være møbelforretninger, tøj- og skobutikker,  fødevarebutikker og lignende.

Samlet afvisning af solenergi op til 60% – Reduktion af IR-stråler: 97% – UV-reduktion: 99,9%

3M Prestige 70E

Den mest populære Prestige solfilm til til udvendig brug. Solfilmen er næsten usynlig på ruden, tilbyder en høj reduktion af varme samt bevarer et naturligt lysindfald. 

Med Prestige 70E solfilmen opnår du den perfekte kombination af maksimalt lysindfald og varmeafvisning. Denne solfilm bruges til alle typer af vinduer og bygninger bl.a. fredede bygninger, slotte, museer og andre historiske bygninger

Samlet afvisning af solenergi op til 71% – Reduktion af IR-stråler: 97% – UV-reduktion: 99,9%

3M Prestige 40E

Prestige 40E solfilmen bruges på vinduer, hvor der ønskes en varmereduktion, mindskning af lysindfald samt reducering af generende stråler og blænding fra solen. 

Solfilmen er tonet og reducere derfor lysindfaldet en smule. Dog tillader vinduesfilmen stadig en betydelig mængde lys at trænge ind i rummet og efterlader en behageligt udtryk. Prestige 40E er den solfilm med den højeste reducering af varme.

Samlet afvisning af solenergi op til 77% – Reduktion af IR-stråler: 97% – UV-reduktion: 99,9%

3M Prestige 70

Denne 3M Prestige 70 solfilm er til indvendig brug på bl.a. enkeltlagsruder samt 2 lags termoruder uden lavenergicoating, hvor der ønskes en reducering af varme. 

Denne vinduesfilm har en høj lystransmission, er uden metal, har en høj varmeafvisning og beskytter mod falmning. Derudover er denne Prestige solfilm stort set glasklar, hvilket sikrer et perfekt ind- og udsyn. 

Samlet afvisning af solenergi op til 50% – Reduktion af IR-stråler: 97% – UV-reduktion: 99,9%

FÅ MONTERET PRESTIGE SOLFILM

Montage af den korrekte solfilm på vinduerne, er den absolut mest økonomiske og attraktive måde at løse varmeproblematikken på arbejdspladsen. Det er afgørende, at 3M Prestige solfilm monteres professionelt af autoriserede montører, og at du får den korrekte rådgivning samt vejledning, foretaget ud fra glastypen, som solfilmen opsættes på. 

Gennem mange års erfaring og arbejde med forskellige kunder og opgaver, er PL Montage din trygge samarbejdspartner når det handler om solfilm. Ved montage af 3M solfilm vægter vi, at filmen opsættes så pænt og korrekt som muligt, således at den bedst mulige holdbarhed og tilfredshed ved arbejdet opnås.

PL Montage udfører montage af solfilm for virksomheder i Jylland og på Fyn. 

Har du spørgsmål til 3M solfilm eller ønsker du et uforpligtende tilbud så kontakt os på telefon 40 46 84 32 og på e-mail info@pl-montage.dk. Med vores mange års erfaring med 3M solfilm er du i trygge hænder. 

 

Prestige solfilm 3M

Ønsker du at få monteret solfilm?

Ønsker du at høre mere om mulighederne for at få monteret solfilm på vinduerne, er du velkommen til at kontakte os:

Du kan kontakte os på nedenstående kontaktinformationer
Mail: info@pl-montage.dk
Telefon: 40 46 84 32

Eller du kan udfylde kontaktformularen og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.