3M Prestige Solfilm til vinduer

Prestige solfilm til vinduer fra 3m skaber et bedre indeklima

Prestige solfilm fra 3M er en serie der er bestående af 4 forskellige typer solfilm, herunder er der 1 type til indvendig montering, som primært er til montering på enkeltlagsruder eller gammeldags 2-lags ruder uden coatning. Derudover er der 3 typer som er til udvendig montering på 2 eller 3-lags ruder med coating. De 3 typer solfilm fra Prestige serien, som anvendes til udvendig montering er, Prestige 40 Exterior, Prestige 70 Exterior og Prestige 90 Exterior, som er de mest anvendte solfilm i vores sortiment. Dette skyldes, at Prestige Exterior serien fra 3M, er blandt markedets bedste solfilm på æstetik og funktionalitet, samtidig er de fleste moderne ruder der anvendes i dag 2 eller 3-lags glas med coating. 

3M Prestige Solfilm reducerer varmeindfald

Prestige solfilm fra 3M er udviklet til at forbedre bygningsglassets evne til at reducere varmeindfald fra solen. Ved montering af 3M Prestige solfilm, kan man på visse glastyper opnå en varmeafvisningsprocent på helt op til 80%. Dette er primært gældende for solfilm, som er monteret udvendigt på ruden, hvor man ser en stor forandring i varmeindfaldet.

Mange virksomheder døjer i dag med meget varme kontorer, som ofte er generende og ubehagelig for de ansatte. Dette er en påvirkende faktor for arbejdsmiljøet og nedsætter effektiviteten hos medarbejderne. Vidste du, at blot 1 grad over 24 grader, er med til at sænke arbejdsindsatsen hos de ansatte med 5%? Med montering af Prestige Solfilm på vinduerne skaber I et bedre indeklima og arbejdsmiljø for de ansatte i sommermånederne.

Udover, at Prestige solfilm er stærkt varmereducerende, er solfilmen også med til at reducere evt. generende genskær, som solens stråler kan medføre. Med solfilm monteret på vinduerne vil en stor del af UV-strålerne fra solen reflekteres væk fra glasset og falmning af inventar som fx møbler, trægulve mm, vil blive reduceret betydeligt.

Med Prestige solfilm opnår du som tidligere nævnt en række fordele, som forbedrer indeklimaet på arbejdspladsen og i hjemmet. Derudover er solfilm også en økonomisk attraktiv løsning hvis man anvender klimaanlæg dagligt, da store besparelser på elregningen vil kunne opnås. Ved mindre brug af klimaanlægget vil energiforbruget mindskes betragteligt i sommermånederne. Det mindre brug af klimaanlægget vil også, udover besparelse på driftsomkostningerne, sikre virksomheden en grønnere profil, da CO2-udledningen mindskes.

10 fordele ved montering af 3M Prestige Solfilm

Med 3M Prestige solfilm på ruderne kan man opnå en lang række af fordele. Vi har ridset nogle af de fordele op nedenfor.

  1. Besparelse på energiforbruget i forbindelse med køling.
  2. Forbedring af arbejdsmiljø og indeklima
  3. Forbedre medarbejdernes arbejdseffektivitet i sommermånederne
  4. Tillader fortsat lys at komme ind i lokalerne
  5. Ændrer ikke på bygningens udseende og æstetik
  6. Kan reducere blændende stråler fra solen
  7. Reducere falmning af møbler, tæpper, gulve mm.
  8. Giver dig en bolig i sommermånederne der er mere tempereret
  9. Miljørigtig løsning i forhold til forbrug af kWh på klimanlæg
  10. Lang holdbarhed samt garanti

Ønsker du at få monteret solfilm?

Ønsker du at høre mere om mulighederne for at få monteret solfilm på vinduerne, er du velkommen til at kontakte os:

Du kan kontakte os på nedenstående kontaktinformationer
Mail: info@pl-montage.dk
Telefon: 40 46 84 32

Eller du kan udfylde kontaktformularen og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Få monteret Prestige solfilm serien

Montage af den korrekte solfilm på vinduerne, er den absolut mest økonomiske og attraktive måde at løse varmeproblematikken på arbejdspladser og i private hjem. Det er afgørende, at 3M Prestige solfilm monteres professionelt af autoriserede montører, og at du får den korrekte rådgivning samt vejledning, foretaget ud fra glastypen, som solfilmen opsættes på. 

Gennem mange års erfaring og arbejde med forskellige kunder og opgaver, er PL Montage din trygge samarbejdspartner når det handler om solfilm. Ved montage af 3M solfilm vægter vi, at filmen opsættes så pænt og korrekt som muligt, således at den bedst mulige holdbarhed og tilfredshed ved arbejdet opnås.

PL Montage udfører montage af solfilm for virksomheder og private boligejere. 

Har du spørgsmål til 3M solfilm eller ønsker du et uforpligtende tilbud så kontakt os på telefon 40 46 84 32 og på e-mail info@pl-montage.dk. Med vores mange års erfaring med 3M solfilm er du i trygge hænder. 

 

SS-25-osw-(2)