3M Solfilm til vinduer

3M Solfilm til vinduer skaber et bedre indeklima

Solfilm til vinduer fra 3M er den bedste producerede kvalitets solfilm på markedet

PL Montage er eksperter i 3M solfilm til vinduer, både til bygningsvinduer og biler. Vi kan hjælpe med, at forbedre din livskvalitet og dagligdag med 3M solfilm.

3M solfilm reducerer det direkte sollys, som kan virke generende og ligeledes afhjælper 3M solfilm med, at fjerne det ubehagelige varmeindfald og skabe en bedre komfort i hjemmet og på arbejdspladsen. Hos PL Montage er vi eksperter i alle typer 3M solfilm til vinduer og vi kan forbedre dit indeklima væsentligt derhjemme og på jobbet.

3M Solfilm reducerer varmeindfald

3M solfilm forbedrer bygningsglassets evne til at reducere varmeindfald fra solen. Miljøkontrol, sikkerhed, energieffektivitet og æstetik af traditionelt glas kan forøges ved brug af 3M solfilm til vinduer. En række af 3M’s solfilm er designet til, at reducere varmeindfaldet fra solens stråler, som kan give generende genskær, samt falmning af inventar.

I dagligdagen kommer solens varme og UV-stråler gennem vinduerne og kan føre til ubehag for mange personer. 3M solfilm omfatter specielle belægninger, der reducerer solvarme ved, at reflektere solstrålerne væk fra glasset. Effektive film som fx 3M Prestige Solfilm serien, reducerer varmeindfaldet med op til 77 %, som ellers ville trænge gennem glasset. Dermed skabes der et bedre indeklima og man får en bolig der er mere behagelig at opholde sig i, hen over de varme sommermåneder.

I løbet af dagen, kan solens blændende stråler være nærmest uudholdelige. Dette kan påvirke arbejdsmiljøet og nedsætte effektiviteten hos medarbejderne. Vidste du, at blot 1 grad over 24 grader, sænker arbejdsindsatsen med 5 %. Med 3M’s solfilm kan du skabe et bedre indeklima i hjemmet og på kontoret og derudover kan det være medvirkende til, at klimaanlægget ikke bliver overbelastet i sommermånederne. 

Ønsker du at få monteret solfilm?

Ønsker du at høre mere om mulighederne for at få monteret solfilm på bygninger, er du velkommen til at kontakte os:

Du kan kontakte os på nedenstående kontaktinformationer
Mail: Jane@pl-montage.dk
Telefon: 40 46 84 32

Eller du kan udfylde kontaktformularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt. 

Montering af 3M solfilm

Med 3M solfilm på ruderne kan man opnå en lang række af fordele:

  • Besparelse på energiforbruget i forbindelse med køling.
  • Forbedring af arbejdsmiljø og indeklima
  • Forbedre medarbejdernes arbejdseffektivitet
  • Tillader fortsat lys at komme ind i lokalerne
  • Ændrer ikke på bygningens udseende og æstetik
  • Kan reducere blændende stråler fra solen
  • Minimerer falmning af møbler, tæpper, gulve mm

Montage af den korrekt solfilm er den absolut mest økonomiske og attraktive måde at løse varmeproblematikken i bygninger på. Det er afgørende, at 3M solfilm monteres professionelt af autoriserede montører, og at du får den korrekte rådgivning samt vejledning, foretaget ud fra glastypen, som solfilmen opsættes på. 

Gennem mange års erfaring og arbejde med forskellige kunder og opgaver, er PL Montage din trygge samarbejdspartner når det handler om solfilm. Ved montage af 3M solfilm vægter vi, at filmen opsættes så pænt og korrekt som muligt, således at den bedst mulige holdbarhed, samt tilfredshed ved arbejdet opnås.

PL Montage monterer 3M solfilm enten i din virksomhed, din bolig eller på dine bilruder.
Kontakt os og få mere at vide om 3M solfilm

Har du spørgsmål der skal besvares, før du beslutter dig endeligt for om vi skal montere 3M solfilm hos dig, sidder vi klar med rådgivning på telefon 40 46 84 32 og på e-mail jane@pl-montage.dk. Med vores mange års erfaring med 3M solfilm er du i trygge hænder. 

Vi har den rigtige løsning klar til dine vinduer. Få et uforpligtende tilbud og dato for eventuel montering.

SS-25-osw-(2)