3M Solfilm

3M Solfilm til din bolig

3M Solfilm er den bedste producerede kvalitets solfilm på markedet

PL Montage er eksperter i 3M solfilm, både til bygningsvinduer og biler. Vi kan hjælpe med, at forbedre din livskvalitet og dagligdag med 3M solfilm.

3M solfilm reducerer det direkte sollys som kan virke generende ligeledes kan 3M solfilm være med til, at fjerne det ubehageligt varmeindfald og skabe en bedre komfort i hjemmet og på arbejdspladsen. Hos PL Montage er vi eksperter i alle typer 3M solfilm, vi kan forbedre dit indeklima væsentligt derhjemme og på jobbet.

3M Solfilm reducere varmeindfald

3M solfilm forbedrer bygningsglasset evne til at reducere varmeindfald fra solen. Miljøkontrol, sikkerhed, energieffektivitet og æstetik af traditionelt glas kan forøges ved brug af 3M solfilm til vinduer. En række af 3M’s solfilm er designet til, at reducere varmeindfaldet fra solens stråler, generende genskær samt falmning.

I dagligdagen kommer solens varme og UV-stråler gennem vinduerne og kan føre til ubehag for mange personer. 3M solfilm omfatter specielle belægninger, der reducerer solvarme ved at reflektere solstrålerne væk fra glasset. Effektive film som fx 3M’s prestige serie, reducerer varmeindfald med op til 77 %, som ellers ville trænge gennem glasset. Det forøger komfortniveauet og forbedrer indeklimaet.

I løbet af dagen, kan solens blændende stråler være nærmest uudholdelige. Dette kan påvirke arbejdsmiljøet og nedsætte effektiviteten hos medarbejderne. Vidste du at blot 1 grad over 24 grader, sænker arbejdsindsatsen med 5 %. Med 3M’s solfilm kan du skabe et bedre indeklima på kontoret og derudover kan det være medvirkende til at klimaanlægget, ikke bliver overbelastet i sommermånederne. 

Montering af 3M solfilm

Med 3M solfilm på ruderne kan man opnå en lang række af fordele:

  • Besparelse på energi forbruget i forbindelse med køling.
  • Forbedring af arbejdsmiljø og indeklima
  • Forbedre medarbejdernes arbejdseffektivitet
  • Tillader lys at komme ind i lokalerne
  • Ændrer ikke bygningens udseende og æstetik
  • Kan reducere blændende stråler fra solen
  • Minimerer falmning af møbler, tæpper, gulve mm

Montage af den korrekt solfilm er den absolut mest økonomisk og attraktive måde at løse varmeproblematikken i bygninger på. Det er afgørende at 3M solfilm, monteres professionelt af autoriserede montører og at du får den korrekte rådgivning samt vejledning, foretaget ud fra glastypen som solfilmen opsættes på. 

Gennem mange års erfaring og arbejde med forskellige kunder og opgaver, er PL Montage din trygge samarbejdspartner når det handler om solfilm. Ved montage af 3M solfilm vægter vi, at filmen opsættes så pænt og korrekt som muligt således, at den bedst mulige holdbarhed samt tilfredshed ved arbejdet opnås.

PL Montage monterer 3M solfilm, enten i din virksomhed, din bolig eller på dine bilruder.
Kontakt os og få mere at vide om 3M solfilm

Har du spørgsmål der skal besvares, før du beslutter dig endeligt for om vi skal montere 3M solfilm hos dig, så er vi parate på telefon 40 46 84 32 og på e-mail jane@pl-montage.dk. Med vores mange års erfaring med 3M solfilm er du i trygge hænder. 

Vi har den rigtige løsning klar til dine vinduer. Få et uforpligtende tilbud og dato for eventuel montering.