Arrow Trax IndgangsMåtte

Fritlæggende indgangsmåtte

indendørs måtte velegnet til medium trafik

Arrow Trax indgangsmåtte er en innovativ løsning for virksomheder, der ønsker at beskytte deres gulve mod skidt, vand og fugt. 

Indgangsmåtten er specielt designet til at håndtere medium trafik, hvilket gør den velegnet til indgange, hvor mange mennesker passerer igennem dagligt. 

Med en skridsikker bagside og kantliste, sikrer Arrow Trax indgangsmåtte, at man ikke snubler i måtten, mens man går ind i bygningen. Indgangsmåtten er designet med et zigzag mønster og forhøjede zoner samt nedfaldszoner, som opsamler både grov og let snavs effektivt. Derudover er måtten også i stand til at absorbere vand og fugt, som man slæber med ind på regnvejrsdage. Dette giver en ekstra beskyttelse af gulvet mod skader og forlænger levetiden af det. Strukturen og designet af Arrow Trax måtten sikrer en nem rengøring af måtten, så den er let at støvsuge. 

Indgangsmåtten fås i en række standardmål, men kan også leveres i specialmål med en max bredde på 200 cm. Dette giver virksomheder mulighed for at tilpasse måtten til deres indgangsområde for en bedre beskyttelse og rengøring. En god investering som vil spare en stor økonomisk besparelse på lang sigt.

Indgangsmåtte Arrow Trax

Arrow trax måtte - farve udvalg

Se udvalget af Arrow Trax måtter i vores moderselskabs shop: 

Indgangsmåtte Arrow Trax

arrow trax måtte - specifikationer

Anvendelse:

Til alle indgangstyper – er især velegnet til indgange med medium trafik

Områder:

Arrow Trax indgangsmåtte er særlig velegnet til: Institutioner, skoler, plejehjem, virksomheder, butikker og sportshaller. 

Standard størrelser:

60×90 cm
90×150 cm
120x180cm
130x300cm
130x600cm
130x2000cm
200x2000cm.

Farver:

Koksgrå, grå, brun

Du kan se udvalget af Arrow Trax indgangsmåtter på vores webshop ved at klikke på knappen under