bbn modular line 9300 UDENDØRSmåtter

Udendørs modulmåtte

BBN modular line - slidstærk udendørsmåtte

BBN modular Line 9300 er en effektiv og slidstærk udendørsmåtte, som kommer i moduler, der kan klikkes sammen i den ønskede størrelse og form.

Måtten er designet til at kunne modstå høj trafik, inklusiv vogntrafik, palleløftere, indkøbsvogne og lignende. Den er ideel til at placere udendørs, da rengøring er minimal.

Hvert modul er 30x30cm og kan bruges som en skrabemåtte, der kan udskiftes enkeltvis. Dette er en fordel hvis slitagen på måtten kun er i et begrænset område. Man kan også tilkøbe kantlister til modulerne.

Rengøring af måtten er nemt og effektivt, da den kan fjernes efter behov og skidt fejes væk underneden.

Sammensætningen af modulerne giver mulighed for at skræddersy måtten til den ønskede størrelse og form, hvilket gør denne type måtte ideel til mange forskellige anvendelser.

Sidst men ikke mindst, er denne udendørs måtte en holdbar og alsidig løsning, som kan modstå høj trafik og er nem at rengøre. Dens modulære design giver mulighed for tilpasning til enhver plads og muligheden for at erstatte enkelte moduler gør den til en økonomisk fordelagtig mulighed. 

 

BBN Modular Line udendørs måtte
BBN modular cikel udendørs måtte

Modulmåtter - specifikationer

Anvendelse:

Til måtterammer, kan anvendes i alle indgangstyper – velegnet til høj trafik også vogntrafik – til indendørs og udendørs brug

Områder:

BBN Modular Line måtterne er velegnet til – Institutioner, skoler, højere læreanstalter, plejehjem, virksomheder, storcentre, butikker og sportshaller 

Standard størrelser:

Modulerne er 30x30cm. Kan tilskæres i alle størrelser og former.

Farver:

Koksgrå
Højde: 17 mm

Du kan se BBN Modular Line modulmåtterne på vores moderselskabs webshop: