FOLIE TIL GLAS

Glasfolie med uendelige muligheder

GLASFOLIE til vinduer, ruder og glasvægge

Vil du afskærme dine mødelokaler eller dekorere vinduerne, indgangspartiet, kontoret eller andre glasflader med dit logo eller budskab? Med glasfolie kan alle dine foliedrømme gå i opfyldelse. 

Folie til glas er en elegant og enkel løsning til at mattere glas og derved afskærme fx kontorer og mødelokaler for indkig uden at lukke lyset ude. 

Fordele ved montering af folie på glas

  1. God måde at undgå ulykker med folk der render ind i glasvægge, ruder mv.
  2. Kan bruges til at afskærme ind til evt. mødelokaler, uden at mindske lysindfald
  3. Kan hindre indkig ude fra, men stadig bevare lysindfald
  4. Bruges til dekoration af glasvægge, døre og ruder med logo, design, farvet folie mv.
  5. Stor designmæssig frihed til, hvordan folien skal se ud
  6. Man skal ikke skifte glassene, hvis der ønskes et andet udtryk

Har du et specifikt ønske til motivet og designet af folie, eller ønsker du hjælp til at komme frem til en kreativ og pæn måde at udsmykke glas på, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 40468432 eller udfylde kontaktformularen nedenfor.

Folie til glas

Sandblæst folie

Folie til glas er en attraktiv og økonomisk god løsning, som udover lang holdbarhed giver en unik mulighed for løbende ændringer af design, hvis behovet opstår. Til glas anvendes der ofte sandblæst folie som afskærmning, da den type folie stadig tillader et højt lysindfald på helt op til 90%, og derved gås der ikke på kompromis med belysningskravene til et kontormiljø.

Folien opsættes typisk i stribedesign på glasvægge med mellemrum for, at give afskærmningen et lettere udtryk på glasset. I folien kan udskæres logo eller tekst og selve højde og design af striberne udføres individuelt efter ønske. Folieløsningerne kan også leveres i specielle farver og designs med udskæringer såsom logo, prikker eller striber, hvor det kun er fantasien, der sætter begrænsningerne.

Folie Montage af høj kvalitet

Vores montører har mange års erfaring med folie montering og er eksperter i alt fra opmåling til påsætning. 

Vores montører sørger altid for tilpasning og udglatning af folien helt ned til mindste detalje, så du undgår luftbobler og får det bedste resultat. 

Skal vi montere din folie? Så kontakt os på:  

Mail: info@pl-montage.dk
Telefon: 40 46 84 32

Eller udfyld kontaktformularen og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. 

UNDGÅ ULYKKER med folie på glas

Mange virksomheder oplever at deres medarbejdere eller gæster støder ind i glasvægge simpelthen fordi de ikke har set den er der, og det kan medføre slem personskade. Med montering af folie på glas til både glasvægge, glasdøre samt ruder, mindsker man risikoen for, at gæster og ansatte går ind i glasset og kommer til skade.

Ved sikkerhedsmarkeringer på glas bruges der ofte striber, eller større felter med folie til at signalere at der er en glasvæg. Men det er nu fantasien der sætter grænser for, hvordan man ønsker at udsmykke glasvægge, døre samt ruder for at signalere, at der er glas. Det vigtigste er, at dekorationsfolien monteres i øjenhøjde så folk kan se det.

Folie til afskærmning

FOLIE TIL TOTAL AFSKÆRMNING

Udover dekorationsfolier udfører vi hos PL Montage også total afskærmning af glas for lys og indkig. Ønskes der en total afskærmning af glas for lys og indkig, er opsætning af folier en rigtig effektiv og økonomisk attraktiv måde at løse dette på. Samtidig er det muligt at få opsat folie i forskellige farver, designs eller med logo trykt på.

Er der behov for at lukke helt af for lysindfald på fx rytterlys, anvendes vores block-out folier, som typisk monteres på udvendig side. Ønskes der en hel mørklægning af fx et rum, vil folien skulle kantforsegles med en farvetæt bygningsfuge, for at opnå en total mørklægning, hvor lys ikke kan trænge igennem.  

Her hos PL Montage tilbyder vi uforpligtigende rådgivning og tilbudsgivning heraf, samt hjælper med gode ideer og inspiration til at løse opgaver med folie afskærmning.

WHITEBOARD FOLIE

Whiteboard folie er et smart alternativ til de store traditionelle whiteboard tavler. 

Whiteboard folie er en hvid klæbende folie, som kan påsættes næsten alle overflader, så mulighederne er mange. Du kan bl.a. give nyt liv til en gammel whiteboardtavle, eller du kan skabe en helt ny tavle på væggen, bordet, eller hvor du måtte ønske det. Du får en pæn, hvid overflade, hvor du kan skrive, præcis som med en almindelig whiteboard-tavle. Men du slipper for at skulle finde plads til de ofte klodsede whiteboards på hjul eller bore i væggen for at montere en væghængt whiteboard-tavle.

Whiteboard folien fås også som magnetisk whiteboard folie. 

Magnetfolie/Magnetskilte

Magnetfolie og magnetskilte anvendes typisk på whiteboard tavler, biler og køleskabe & frysere i fx supermarkeder, men der er i virkeligheden nærmest igen grænser for hvor magnetfolien kan anvendes, overfladen skal blot være jernholdig. 

Magnetfolie med tryk er en praktisk løsning, når der er tale om et budskab som skal kunne flyttes rundt efter behov eller fjernes.