FOLIER TIL GLAS

Dekorationsfolie til vinduer, ruder og glasvægge

Dekorationsfolie til glas er en attraktiv og økonomisk god løsning, som udover lang holdbarhed giver en unik mulighed for løbende ændringer af design, hvis behovet opstår. Til glas anvendes der ofte sandblæst folie som afskærmning, da den type folie stadig tillader et højt lysindfald på helt op til 90%, og derved gås der ikke på kompromis med belysningskravene til et kontormiljø.

Folien opsættes typisk i stribedesign på glasvægge med mellemrum for, at give afskærmningen et lettere udtryk på glasset. I folien kan udskæres logo eller tekst og selve højde og design af striberne udføres individuelt efter ønske. Folieløsningerne kan også leveres i specielle farver og designs med udskæringer såsom logo, prikker eller striber, hvor det kun er fantasien, der sætter begrænsningerne.

Sikkerhedsmarkering af glas og undgå ulykker

Mange virksomheder oplever at deres medarbejdere eller gæster støder ind i glasvægge simpelthen fordi de ikke har set den er der, og det kan medføre slem personskade. Med montering af folie på glas til både glasvægge, glasdøre samt ruder, mindsker man risikoen for, at gæster og ansatte går ind i glasset og kommer til skade.

Ved sikkerhedsmarkeringer på glas bruges der ofte striber, eller større felter med folie til at signalere at der er en glasvæg. Men det er nu fantasien der sætter grænser for, hvordan man ønsker at udsmykke glasvægge, døre samt ruder for at signalere, at der er glas. Det vigtigste er, at dekorationsfolien monteres i øjenhøjde så folk kan se det.

REKLAMEFOLIE TIL GLAS OG BILER

Hos PL Montage tilbyder vi også reklamefolier med tekst og logo til glas og biler. 

Det er en simpel og nem måde at sprede budskabet om din virksomhed på. Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring dine muligheder, så sidder vi klar til at hjælpe dig. 

Brug kontakt formularen nederst på siden eller læs mere på linket herunder. 

Dekorationsfolie glas

Fordele ved montering af dekorationsfolie til glas

  1. God måde at undgå ulykker med folk der render ind i glasvægge, ruder mv.
  2. Kan bruges til at afskærme ind til evt. mødelokaler, uden at mindske lysindfald
  3. Kan hindre indkig ude fra, men stadig bevare lysindfald
  4. Bruges til dekoration af glasvægge, døre og ruder med logo, design, farvet folie mv.
  5. Stor designmæssig frihed til, hvordan folien skal se ud
  6. Man skal ikke skifte glassene, hvis der ønskes et andet udtryk

Har du et specifikt ønske til motivet og designet af folie, eller ønsker du hjælp til at komme frem til en kreativ og pæn måde at udsmykke glas på, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 40468432 eller udfylde kontaktformularen nedenfor.

Folie til afskærmning for lys og indkig

Udover dekorationsfolier udfører vi hos PL Montage også total afskærmning af glas for lys og indkig. Ønskes der en total afskærmning af glas for lys og indkig, er opsætning af folier en rigtig effektiv og økonomisk attraktiv måde at løse dette på. Samtidig er det muligt at få opsat folie i forskellige farver, designs eller med logo trykt på.

Er der behov for at lukke helt af for lysindfald på fx rytterlys, anvendes vores block-out folier, som typisk monteres på udvendig side. Ønskes der en hel mørklægning af fx et rum, vil folien skulle kantforsegles med en farvetæt bygningsfuge, for at opnå en total mørklægning, hvor lys ikke kan trænge igennem.  Her hos PL Montage tilbyder vi uforpligtigende rådgivning og tilbudsgivning heraf, samt hjælper med gode ideer og inspiration til at løse opgaver med folie afskærmning.

Skal vi montere folie på glas for dig?

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på montering af folie til glas.