faste gulvmåtter til rammer eller måttehuller

Måtter til indgangspartiet

faste måtter til indgangspartiet

Hos PL Montage har vi et bredt udvalg af faste gulvmåtter til indgangspartier. Faste gulvmåtter kan anvendes i forskellige sammenhænge, såsom i foyeren, væg til væg eller når de er nedsænket i gulvet.

Når en fast måtte er nedsænket i gulvet, kan den tilpasses det design og udtryk, som indgangen har, og dermed blive en integreret del af bygningen og hele indgangspartiet. Derudover kan en nedsænket gulvmåtte ofte tilbageholde en større mængde skidt og fugt end en løs måtte placeret på gulvet.

Vi har forskellige højder af nedsænkninger til gulvmåtter, så de kan tilpasses netop den nedsænkning, som I har i jeres gulv. Vores sortiment af faste gulvmåtter er meget varieret, men alle produkterne har en høj slidstyrke og er nemme at vedligeholde og rengøre. En almindelig daglig støvsugning af måtten, samt en periodisk støvsugning under måtten, er ofte tilstrækkelig for at holde måtten pæn i mange år.

Hos PL Montage tilbyder vi levering og installation af faste måtter i en række forskellige materialer. Vores sortiment inkluderer følgende typer af måtter:

  • Kokosmåtter
  • Tekstiltæpper i slidstærke materialer
  • Modulmåtter i kraftig plast og gummi
  • Plastmåtter
  • Gummimåtter
Faste indgangsmåtter

ønsker du at få monteret måtter?

Ønsker du et uforpligtende tilbud på montage af måtter på stedet, er du velkommen til at kontakte os på:

Mail: info@pl-montage.dk
Telefon: 40 46 84 32

Eller du kan udfylde kontaktformularen og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. 

FASTE måtteR - sortiment

Læs mere om vores forskellige faste måtter til rammer eller måttehuller: 

Faste gulvmåtter

anvendelse af faste gulvmåtter

Faste gulvmåtter er ofte valgt ud fra mængden og typen af trafik, der forventes at gå gennem et bestemt indgangsparti. Trafikken i et indgangsparti er en afgørende faktor for at vælge den rigtige måtte, der passer til dit behov.

Derudover kan der være æstetiske krav, der skal tages i betragtning i forhold til typen og mængden af skidt, som måtten vil blive udsat for i dagligdagen.

De fleste måtter, der anvendes i måttehuller, er designet til at kunne modstå høj trafik og store mængder af skidt og fugt. Nogle måtter kan endda tåle vogntrafik og kørsel med f.eks. en palleløfter, indkøbsvogn eller lignende.

Faste gulvmåtter fås i mange forskellige designs og stilarter, hvilket giver dig mulighed for at finde den perfekte måtteløsning, der passer til dit indgangsparti og dækker dit behov.

Måtter til huller anvendes primært i hovedindgangene til mellemstore og store virksomheder, skoler, institutioner, højere læreanstalter, sportshaller, butikker og indkøbscentre mv. De mange forskellige designs og stilarter, som måtterne kan leveres i, giver mulighed for at finde en optimal måtteløsning til enhver indgang og enhver type bygning.

tilskæring og montage af måtter

Hos PL Montage tilbyder vi at skære og levere faste gulvmåtter i specifikke størrelser efter dine ønsker og behov.

Vi tilbyder også installation af faste gulvmåtter direkte hos kunden og udfører opgaver i hele landet. Før installationen af en fast gulvmåtte, besøger vi ofte kunden for at tage præcise mål af indgangen for at sikre en perfekt pasform. 

Profilmåtter i aluminium produceres i henhold til specifikke mål, mens tekstil og modulmåtter skæres til på stedet. Hvis kunden ønsker at montere og skære måtten selv, er dette også muligt. 

Garanti og holdbarhed på faste gulvmåtter

Vores faste gulvmåtter til rammer har en garanti på op til 5 år. Holdbarheden af måtten afhænger af mængden af trafik, den udsættes for. Typen af trafik kan også påvirke holdbarheden. De fleste typer af faste gulvmåtter kan modstå høj trafik med op til 5.000 passagerer dagligt. 

For at forlænge levetiden på måtten anbefaler vi at rengøre den dagligt og løbende vedligeholde den, da dette vil øge holdbarheden på måtten markant.

Master Trax indgangsmåtte