Folie med tekst og logo

Reklame på glas & biler

REKLAMEFolier - VI leverer og monterer udskåret folie til alle formål

Folier med tekst og logo kan anvendes både indvendig samt udvendig. Folien kan benyttes til alt fra dekorering af store udvendige glasflader, hvor man fx ønsker at reklamere for sin virksomhed eller tilføje sit logo på en synlig og pæn måde. Derudover kan folie bruges til markering af fx mødelokaler samt kontorlokaler, hvor der ønskes diskretion og sikkerhedsmarkering.

Udover, at folie er et ideelt produkt til at reklamere på glas, kan det også benyttes til at reklamere på biler. Med foliemontering på biler med logo og tekst, gør du dine firmabiler til en kørende reklamesøjle. Med dit logo, telefonnummer og hjemmesidelink på din bil, øger du chancen for at tiltrække nye kunder til din virksomhed.

Hvad kan reklamefolie bruges til?

Folie er et materiale, der kan bruges til dekorering af mange forskellige flader. Folie kan bl.a. bruges til:

  • Dekorering af glaspartier og glasvægge mm.
  • Profilering af budskaber på butiksruder
  • Vejvisning og skiltning i bygninger
  • Sikkerhedsmarkeringer på store glaspartier
  • Folie på biler til profilering af virksomhedens logo, services og produkter
  • Synliggøre firmalogo og slogan på biler og skabe genkendelighed for din virksomhed
Reklamefolie

MARKEDSFØR DIN VIRKSOMHED

Selvklæbende folie er en attraktiv måde at reklamere på og kan som tidligere nævnt monteres på glas, men derudover kan det også benyttes til skilte. På den måde, kan fx store glaspartier benyttes til at gøre opmærksom på virksomhedens produkter, services mm. Samtidig, er det en relativ billig måde at markedsføre sig på, og giver dig mulighed for at ændre design når du ønsker det.  

Har du spørgsmål til foliedekoration på glaspartier? Eller har du brug for sparring til designforslag for det visuelle udtryk, kan vi hos PL Montage være behjælpelige med dette.

Processen i, at finde frem til det helt rigtige udtryk til jeres virksomhed, som opfylder jeres behov og ønsker, foregår i tæt dialog med en af vores rådgivere. Når I sammen er nået frem til den rigtige løsning og designforslaget er godkendt fra jeres side, vil folien blive sat i produktion. Når folien er færdigproduceret, vil en af vores montører komme ud og montere folien. Dette kan gøres uden støj og vi anbefaler på det stærkeste, at lade fagfolk montere folien, for at opnå det bedste resultat.

FOLIE TIL BILER

Som tidligere nævnt, monterer vi hos PL Montage også folie på biler. Med folie til biler kan du markedsføre din virksomhed, på en nem og relativ billig måde. Mange får tilføjet logo samt tekst der beskriver, hvilke produkter ellers services virksomheden tilbyder til deres kunder.

Med logo og tekst på bilen, kan du på en simpel og pæn måde, sprede budskabet om din virksomhed eller brand og gøre potentielle nye kunder opmærksom på, hvilke produkter og services du tilbyder. Når du får monteret logo og tekst på din bil, anbefaler vi hos PL Montage, at du, udover det lovpligtige cvr-nummer og firmanavn, også får skrevet din virksomheds telefonnummer, mail og hjemmeside på bilen, så potentielle kunder nemt kan kontakte dig. Derudover anbefaler vi, at dit budskab samt logo, er synligt på siden og bagpå bilen, for at øge potentielle kunders opmærksomhed.

Folie bil,