Guzzler INDGANGSmåtte

Den miljørigtige indgangsmåtte

Guzzler INDGANGSmåtten - det miljørigtige valg til virksomheder

Guzzler måtterne er en bæredygtig løsning til indgangspartier, da de er lavet af miljørigtige materialer og er designet til at opsamle og begrænse snavs, vand og fugt i indgangspartier med høj trafik. Disse måtter er fritliggende og har en skridsikker bagside samt ekstra forstærkede kanter for at sikre, at de ligger godt fast på gulvet. Designet med firkantede afskrabningspunkter og nedfaldszoner, opsamler måtten store mængder snavs, vand og fugt. 

Guzzler måtten er en bæredygtig indendørs måtte, da de er lavet af genbrugsmaterialer som fx genbrugsgummi fra gamle bildæk og et fibermateriale kaldet polypropylen fiber, fremstillet med lav CO2 udledning. Dette materiale er slidstærkt og sikrer en lang holdbarhed, især i områder med høj trafik.

Det perfekte alternative til en lejemåtte

Når man vælger Guzzler måtten som indgangsmåtte til sin virksomhed, får man ikke kun en højkvalitetsmåtte med en lang holdbarhed, men også en økonomisk og miljømæssig fordel. Ved at eje måtten i stedet for at leje den på en servicekontrakt, sparer man både penge og CO2-udledning. 

Guzzler måtten er designet med firkantede afskrabningspunkter og nedfaldszoner, som opsamler store mængder snavs og fugt, og den er fremstillet af bæredygtige materialer, herunder genbrugsgummi fra gamle dæk. Den er nem at rengøre og passer perfekt til indgangspartier med høj trafik. 

Denne løsning anvendes i dag af mange offentlige institutioner, skoler og virksomheder, der har opnået store besparelser og et grønnere aftryk i samfundet.

løse indendørs måtte

VORES måtte koncept

En miljørigtig og bæredygtig måtte løsning til virksomheder

Få økonomiske besparelser og et grønnere aftryk med Guzzler ejemåtter. Læs mere om fordelene ved at skifte fra lejemåtter til ejemåtter ved at klikke på knappen under.

Guzzler INDGANGSmåtte - farve udvalg

Se udvalget af Guzzler måtter i vores moderselskabs shop: 

Guzzler måtte

guzzler INDGANGSmåtte - specS

Anvendelse:

Til alle indgangstyper – er velegnet til indgange med høj trafik

Områder:

Guzzler måtten er særlig velegnet til – Institutioner, skoler, højere læreanstalter, plejehjem, virksomheder, storcentre, butikker og sportshaller

Standard størrelser:

60x90cm
90x120cm
90x150cm
90x300cm
120x180cm
120x300cm

Farver:

Koksgrå & grå

Du kan se hele udvalget af vores Guzzler måtter på vores webshop ved at klikke på knappen under.