Løse indgangsmåtter

Stort udvalg af slidstærke indendørs måtter

Indgangsmåtter til erhverv

Hos PL Montage tilbyder vi et stort udvalg af indendørs indgangsmåtter, som vi leverer til virksomheder og offentlige institutioner over hele Danmark. Vores sortiment af løse indendørs måtter er designet til at dække ethvert behov for æstetik og funktionalitet, og vi har måtter til indgangspartier med høj og lav trafik, der er i stand til at opsamle og tilbageholde store og små mængder af snavs, så det ikke spreder sig i hele bygningen. 

Alle vores indgangsmåtter leveres i en række standardstørrelser, med skridsikring på bagsiden og en kantliste, der forhindrer at du snubler over måtten. Vores måtter kan fås i forskellige kvaliteter og prisniveauer, og vores brede sortiment gør det muligt for virksomheder at finde den helt rigtige måtteløsning, der opfylder deres behov.

Miljøvenlige måtter

Det er vigtigt for os hos PL Montage at tilbyde miljøvenlige løsninger, og dette gælder også for vores indgangsmåtter. De måtter, vi har i vores sortiment, er lavet af miljørigtige materialer, der tager hensyn til den grønne omstilling. Størstedelen af vores indgangsmåtter er lavet af genbrugsmaterialer, og bagsiden af måtterne er lavet af naturgummi, der er fremstillet af gamle bildæk.

Fibermaterialet, som størstedelen af måtterne er fremstillet af, er udviklet i et særligt Twisted Decolan Polypropylen fibermateriale. Dette materiale er fremstillet med en miljørigtig tankegang, og har en lav CO2-udledning. Det er også enormt slidstærkt og velegnet til indgangspartier med høj trafik.

Alle vores måtter er produceret på fabrikker, der er i overensstemmelse med den europæiske REACH-forordning, der har fokus på at forbedre beskyttelsen af menneskers sundhed og miljøet under produktionen. Du kan læse mere om REACH forordningen her.

Indgangsmåtte

LØSE INDGANGSmåtteR - sortiment

Læs mere om vores forskellige løse indgangsmåtter herunder: 

Har du spørgsmål til vores måtte løsninger?

Vi sidder klar til at rådgive dig og du er velkommen til at kontakte os på:

Mail: info@pl-montage.dk
Telefon: 40 46 84 32

Eller du kan udfylde kontaktformularen og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. 

Indgangsmåtte

store økonomiske besparelser

Hos PL Montage har vi et stort fokus på at tilbyde økonomisk fordelagtige løsninger for vores kunder, og dette gælder også for vores indgangsmåtter.

At eje virksomhedens måtter i stedet for at leje dem gennem en servicekontrakt kan resultere i betydelige besparelser. Vores løse indgangsmåtter er en løsning, der erstatter lejemåtten, og som derfor kan give virksomheden store besparelser.

Udover den økonomiske fordel ved at eje måtterne, er der også en miljømæssig fordel. Når virksomheden ejer sine måtter, vil det medvirke til at reducere CO2-udledningen, der opstår ved vask og transport af lejemåtter. 

Vi har mange kunder, som allerede har erstattet lejemåtten med en “ejemåtte”, herunder kunder fra den offentlige sektor, store virksomheder, butikskæder og mange flere, som hvert år sparer penge ved at eje deres måtter i stedet for at have en lejeaftale.

Trafik og placering

Når man skal vælge indgangsmåtter til en virksomhed, er det vigtigt at tage højde for den mængde trafik og belastning, måtten vil blive udsat for. Der er stor forskel på, om man skal placere en måtte i en indgang, hvor flere tusind personer passerer dagligt, eller om man skal placere en måtte i en indgang, hvor der kun er få personer, der passerer dagligt.

Det er også vigtigt at vurdere mængden af skidt og fugt, måtten vil blive udsat for. I nogle tilfælde kan det være en god idé at placere en løs skrabemåtte uden for indgangen for at fange det værste snavs. En anden mulighed kan være at nedsænke en måtteramme og derefter placere en løs tekstilmåtte indendørs på gulvet.

Når man skal placere indgangsmåtterne, er det vigtigt at placere dem så tæt på døren som muligt for at opnå den bedste effekt. Længden og størrelsen af måtterne skal bestemmes ud fra indretningen af indgangen, antallet af personer, der passerer gennem den, og hvordan gangretningen i indgangen er. Det er vigtigt at tage alle disse faktorer i betragtning, når man skal vælge og placere indgangsmåtterne i virksomheden, for at sikre den bedst mulige beskyttelse og rengøring for både personer og gulv.

Fås i standard størrelser og på specialmål

Vi kan levere indgangsmåtter i en række standardstørrelser med kantliste og skridsikker bagside. Derudover kan du bestille specialmål til indgangsparter med unikke mål, gangretninger eller designs. Vores dygtige montører kan også skære måtterne til på stedet. Har du spørgsmål eller brug for rådgivning om at finde den rigtige løsning til dit indgangsområde, så kontakt os for mere information.

Indgangsmåtte

Vores måtte koncept

Fordele ved at eje jeres indgangsmåtter i stedet for at leje
  • Nem at rengøre
  • Bæredygtigt alternativ med reduceret CO2-udledning
  • Årlige økonomiske besparelser
  • Høj levetid
  • Tilgængelige i både special- og standardstørrelser
  • Levetid på mere end 5 år
  • Fastgørelse på gulvet giver god stabilitet