Indvending solafskærmning

Bredt udvalgt af gardinløsninger der passer dig

Få gardiner der passer til dine behov og ønsker

Er du på jagt efter nye gardiner? PL Montage tilbyder et bredt udvalg af indvendig solafskærmning til både private og erhvervskunder. 

Vores gardinløsninger er tilpasset dine individuelle behov og ønsker, så du kan finde lige præcis det gardin, der passer til dig. Vores gardiner fås i forskellige typer, farver, mønstre og materialer, herunder plisségardiner, rullegardiner, lamelgardiner og persienner. Du kan også vælge mellem forskellige styringsformer, alt efter hvad der passer bedst til dig.

Vi tilbyder specialmål, så dine nye gardiner passer perfekt til dit vinduesparti. Hvis du ønsker hjælp til opsætningen, har vores erfarne montører flere års erfaring og står klar til at hjælpe dig.

Indvendig solafskærmning er ikke kun en æstetisk udsmykning til dit vindue, men også en effektiv måde at skærme for indkig og holde generende lys ude – både på arbejdspladsen og i hjemmet.

Vi har et bredt udvalg af gardiner til enhver smag og behov – om du ønsker at skabe hyggelige rammer i hjemmet eller skal skærme af for solen og indkig på arbejdspladsen. 

Kontakt os gerne for råd og vejledning – vi står altid klar til en uforpligtende samtale.

Indvendig solafskærmning gardiner

SKAL DU HAVE NYE GARDINER?

Vores gardiner er velegnede til at skærme af for indkig og beskytte mod solens skarpe stråler, som kan være distraherende, når man fx arbejder ved en computer. Vores gardiner opfylder også de nødvendige sikkerhedskrav og fås i brandhæmmende materialer.

Vi sidder klar med professionel råd og vejledning, hvis du har brug for hjælp til at finde de rette gardiner, der passer til dit behov. 

INVENDIG SOLAFSKÆRMNING - GARDIN SORTIMENt

Læs mere om vores forskellige gardin løsninger herunder: 

Indvendig solafskærmning

gardin løsning til kontoret

Hos os finder du et bredt udvalg af indvendig solafskærmning, herunder gardiner velegnet til arbejdspladsen. Disse gardiner er ideelle til at afskærme for indkig eller for at skærme af for solens skarpe stråler, som kan forstyrre arbejdet ved computeren. Desuden opfylder vores gardiner de gængse sikkerhedskrav og fås i brandhæmmende materialer.

Farver og styringsmetode er vigtige faktorer, når du vælger gardiner til kontoret. Afdæmpede farver som hvid og lysegrå kan skabe et roligt udtryk. Det er også vigtigt at vælge en let betjening og en stoftype, der er lystransmitterende for at blødgøre lyset og give et behageligt lysindfald i rummet. Plisségardinerpersienner og lamelgardiner er gode valgmuligheder for at justere lysindfaldet og skærme af for solen uden at lukke alt lys ude.

Med vores gardinløsninger tager du hensyn til arbejdsmiljøet, da lyset ikke lukkes fuldstændig ude, og medarbejderne ikke vil føle sig indelukket i et mørkt lokale. 

Kontakt en af vores erfarne konsulenter og book et uforpligtende møde for at finde den helt rigtige gardinløsning til jeres arbejdsplads.