kokosmåtter

Kokosmåtte på mål til dit indgangsparti

kokosmåtter - en indendørsmåtte med et klassisk råt look

Kokos er et natur materiale, som gør kokosmåtter til en yderst effektiv og holdbar indgangsmåtte, der kan tilpasses i størrelsen til ens behov. 

De kan monteres i måttehuller eller blot placeres frit på gulvet ved indgangen. Denne type måtte har en gummi bagside, der effektivt renser skoene ved at børste skidt og snavs af dem. Dette resulterer i et pænt og rent indgangsparti, der er indbydende for besøgende.

Kokosmåtter kan fås i en række forskellige farver og nuancer, herunder den traditionelle naturfarvede lysebrune nuance eller i farvede versioner, hvor især mørke og sorte farver er populære, da de ikke viser skidt og snavs på samme måde som den lysebrune variant. 

Denne type måtte har et råt udtryk, der giver et naturligt look til indgangspartiet, og er specielt velegnet til ældre og rustikke bygninger, samt til trægulve eller andre steder, hvor et mere klassisk look ønskes.

Kokosmåtterne kan fås i naturfarven i en række forskellige højder, mens de farvede varianter kun er tilgængelige i en enkelt højde. De forskellige højder kan ses nedenfor.

Måtterne kan bestilles efter dine ønskede mål og former.

Kokosmåtter

ønsker du at få monteret dine KOKOSmåtter?

Ønsker du at få et uforpligtende tilbud på montage af kokosmåtter på stedet, er du velkommen til at kontakte os på:

Mail: info@pl-montage.dk
Telefon: 40 46 84 32

Eller du kan udfylde kontaktformularen og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. 

kokosmåtter - sortiment

Se vores udvalg af Kokosmåtter på mål i vores moderselskabs shop:

Kokosmåtte
Kokosmåtte på mål

kokosmåtter - specifikationer

Anvendelse:

Kokosmåtte til måtterammer og indendørs brug. Er velegnet til medium trafik. 

Områder:

Kokosmåtten er især velegnet til: Indgangspartier, virksomheder, fredede bygninger og rustikke/ældre bygninger.

Standard størrelser:

Tilskæres i alle mål og former. Rulle bredde er 200cm

Højde: Måtten i natur farve findes i højderne: 13, 17, 20, 23 og 28mm

Måtter i farver findes i højden: 17mm

Farver:

Natur, grå, koksgrå, sort, rød, grøn, brun, karry, bordeaux, blå

Du kan se udvalget af Kokosmåtter på mål på vores moderselskabs webshop:

 

kokosmåttens historie

I starten af 1920’erne tog produktionen af kokosmåtter fart. De siv der normalt blev brugt til måtteproduktion, blev stadig mere sjældne og kokosfibre viste sig at være et glimrende alternativ og kunne også væves af maskiner.

Kokosfibre findes i laget mellem kokosnødden og dens ydre skal og er meget tykkere og stivere end f.eks. bomuldsfibre. Friskhøstede kokosnødder giver en lidt lettere fiber end ældre kokosnødder.

Det var først i 1950’erne, at en virkelig blomstrende kokosindustri opstod og i midten af 1960’erne stod over for konkurrence i form af efterspørgsel efter bløde gulvbelægninger – nylontæppet.

Alligevel forsvandt kokosmåtten aldrig. En årsag til dette var den skæresikre PVC-bagside, med alle dens tilknyttede fordele. Måtterne fås også i forskellige kvaliteter og ofte i flere farver. Den autentiske, holdbare karakter af kokosmåtten gør resten.