Lamelgardiner

Stilfuld solafskærmning

JUSTER DIT LYSINDFALD MED LAMELGARDINER

Lamelgardiner er en tidløs og klassisk løsning til at afskærme for solen indenfor. De passer godt ind i de fleste moderne hjem og er særligt velegnede til store vinduespartier, selvom de også kan bruges til mindre vinduer. Gardinkollektionen omfatter en bred vifte af flotte stoffer og strukturer, som bidrager til et flot og sammenhængende look i dit hjem. En af fordelene ved lamelgardiner er, at du let og bekvemt kan justere lysindfaldet og dreje dem, så du opnår den perfekte balance mellem dagslys og privatliv.

Lamelgardiner efter mål med forskellige funktioner

Gardinerne bliver lavet efter mål og egner sig specielt godt til rum med store vinduespartier, hvor de lodrette linjer giver et roligt og elegant udtryk. De bliver ofte brugt i private hjem, men ses også i kontormiljøer, hvor gardinernes fleksibilitet giver mulighed for at regulere lysindfaldet. Mange kontorer er i dag indrettet med møderum, der åbner op til arbejdsområderne, og med lamelgardiner kan man lave en flot afskærmning til disse rum på en funktionel og stilfuld måde.

Lamelgardin-kollektionen er designet til at tilbyde en løsning til enhver smag, behov og budget. Udover at gardinerne bliver lavet efter mål, kan de også fås med forskellige betjeningsmuligheder, der inkluderer manuel betjening samt motoriseret. Gardinerne bliver betjent med snore og kæde, og du kan selv vælge, om betjeningen skal være i venstre eller højre side.

Lamelgardin stue
Lamelgardin spisestue

Stoftyper og farver på lameller

Når du skal vælge nye lamelgardiner, er der et væld af farver og stoftyper at vælge imellem. Kollektionen omfatter strukturerede stoffer og mønstre, men der er også mulighed for mere afdæmpede farver. Lamellerne kommer i to forskellige bredder, nemlig 89 mm og 127 mm, og kan tilpasses dine mål.

Men lamelgardiner har også en række fordele udover det æstetiske. Teknisk væv kan reflektere solens lys og varme og dermed bidrage til et bedre indeklima, særligt om sommeren. Derudover kan du få lamelgardiner med anti-bakteriel overflade og smudsafvisende coating, som gør dem nemmere at rengøre.

Lamelgardiner giver også mulighed for fleksibel afskærmning, idet der findes mørklægningsstoffer til soveværelset, og de store gardiner kan bidrage til bedre akustik i rummet.

De nyeste lamelgardiner er fremstillet efter mål og i høj kvalitet med et miljømæssigt ansvar. Nogle af stofferne er endda lavet af genanvendelige plastikflasker, der er blevet efterladt i naturen, og har certificeringer fra GreenGuard og Oeko-Tex, som bidrager til et sundt indeklima og et grønt aftryk i naturen.

Skal du have nye lamelgardiner?

Få et uforpligtende tilbud på skræddersyede gardiner til dine vinduer. 

Lamelgardiner soveværelse

Tilpasning og design

Lamelgardiner efter specialmål kan fås til næsten alle slags vinduespartier, herunder  bl.a. vinduespartier med skrå vinduesrammer samt buede vinduer. 

Lamellerne kan fås med enten bundkæde eller med indsvejsede bundlodder og skinnefarverne fås i hvid eller aluminium. 

Det udvalg af lamelgardiner vi tilbyder hos PL Montage, giver dig et væld af muligheder, så du kan sætte dit helt eget præg på dine lamelgardiner, og skabe det udtryk der passer til din indretning.

Har du brug for råd og vejledning, så står vores erfarne konsulenter klar til at hjælpe dig.