PL montage - Hvem er vi?

pl montage aps - autoriseret 3m forhandler

PL Montage er autoriseret forhandler og montør af 3M solfilm. Vi monterer solfilm til biler og erhvervsbygninger samt til private boliger. Løsningerne omfatter udover solfilm også sikkerhedsfilm mod indbrud og hærværk samt dekorationsfolier til glasvægge og vinduer.

Vi tilbyder professionel rådgivning og montage indenfor hele 3M´s sortiment af solfilm. Vi sælger ligeledes solfilm på ruller, i anbrud samt i specialmål.

 

PL Montage har siden 1979 beskæftiget sig udelukkende med salg og montering af solfilm. Firmaet gennemgik i år 2007 et generationsskifte og har indtil 1. januar 2021 været ejet af Jane og Claus Iversen. I dag er firmaet en del af BBN Nordic som overtog virksomheden i januar 2021. BBN Nordic er specialiseret i at forbedre arbejdsmiljø og indeklima ved hjælp af solfilm, folier, sikkerhedsfilm og måtter. 

PL Montage er din garanti for kvalitet fra projektering til levering af det færdige projekt. Vi gør meget ud af at det er den rigtige løsning der bliver valgt fra starten, at aftaler overholdes og at alle vores kunder sikres den bedst mulige service og tryghed ved at handle med os.

PL montage

VIl du høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig?

Har du spørgsmål til vores løsninger, brug for råd og vejledning eller vil du høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig?

Så udfyld kontakt formularen under eller ring til os på 40 46 84 32.