Rådgivning om solfilm til private boliger

Vi hjælper dig med den rigtige løsning til dit hjem

Er din bolig en sauna om sommeren?

PL Montage tilbyder levering, montering og rådgivning omkring solfilm til vinduer til private boligejere i Jylland og på Fyn. Vores moderselskab BBN Nordic tager sig af Sjælland og København.

Før du begynder at montere solfilm, tilbyder vi hos PL Montage rådgivning og et uforpligtende besøg for at finde den helt rigtige løsning til dig. På den måde sikrer vi, at dine behov og ønsker bliver opfyldt. Vi sætter pris på tilfredse kunder og derfor er det vigtigt for os at give troværdig og korrekt rådgivning.

Hvorfor skal du vælge solfilm til din bolig? 

Solfilm til vinduer er en effektiv og energibesparende løsning til at reducere varmeindtrængningen fra solens stråler. Mange private boligejere oplever, at deres hjem bliver uudholdeligt varmt i sommermånederne. En af årsagerne hertil er, at mange boliger i dag har store vinduespartier og glasflader, hvor solen står på det meste af dagen.

Selv når gardinerne er trukket for hele dagen, oplever man ofte kun en minimal reduktion af varmen indendørs i sommermånederne. Ved at montere den rette solfilmløsning kan du reducere varmeindtrængningen gennem vinduerne med op til 85%, uden at det ændrer boligens udseende. Desuden vil solfilm mod varme ikke altid påvirke lysindfaldet i hjemmet, så du kan få en løsning, der kun bringer fordele med sig, uden synlige ændringer.

Solfilm til vinduer privat
Montering af solfilm vinduer

Er jeres vinduer egnede til solfilm?

Da hvert glas er unikt, og der findes mange forskellige glastyper på markedet i dag, kan det have stor betydning for valget af den rette solfilm til varmereduktion at tage højde for den specifikke glastype i jeres vinduer. Derfor er det ikke altid tilstrækkeligt at vurdere en solfilms effekt ud fra en standard datablad.

Effekten af solfilm til varmereduktion bør vurderes ud fra den samlede vindueskonstruktion for at give en præcis vurdering af, hvilken type solfilm der er mest egnet til netop jeres glastype. For at sikre, at I får den helt rigtige solfilm tilpasset jeres specifikke glas, tilbyder vi hos PL Montage at besøge jer og give jer et uforpligtende tilbud på montering af den rette solfilm til varmereduktion i jeres bolig.

Undgå termisk sprængning i glasset ved montering af solfilm

Visse vindueskonstruktioner og eksterne eller interne faktorer kan medføre en for høj varmeabsorption i glasset, når solfilm er monteret, hvilket kan resultere i termisk sprængning af glasset. Derfor er det vigtigt, at vi hos PL Montage altid foretager en besigtigelse af bygningen forud for valg og anbefaling af solfilmtype. I sjældne tilfælde fraråder vi helt montering af solfilm på vinduer, hvis vi vurderer, at risikoen for termisk sprængning er til stede. I disse tilfælde vil vi præsentere et alternativ til solfilm, som kan bidrage til et bedre indeklima og arbejdsmiljø ved varmereduktionen.

Ved vurdering af egnetheden af et vinduesglas til solfilm skal der tages højde for eksterne og/eller interne faktorer såsom traditionel solafskærmning, varmekilder, skyggepåvirkninger, glastyper og rammestørrelse. Disse faktorer spiller en væsentlig rolle for ophobning af varme i glasset. I visse tilfælde udføres der endda en stresstest for at vurdere sandsynligheden for sprængning. I næsten alle tilfælde vil en udvendig montering løse problemet, da varmen reflekteres væk fra glasset og varmestrømmen gennem glasset mindskes.

Har du brug for rådgivning om solfilm til din bolig?

Så kontakt os endelig på følgende kontaktinformationer: 

Mail: info@pl-montage.dk
Telefon: 40 46 84 32

Eller du kan udfylde kontaktformularen og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.