Rullegardiner

Det praktiske gardin

stilfulde, praktiske og passer til stort set alle slags vinduer

Rullegardiner har i mange år været et populært valg til solafskærmning i danske hjem på grund af deres enkle design og alsidighed. Rullegardiner kan bestilles i forskellige størrelser og tilpasses til både store og små vinduer. Der er også et stort udvalg af stoftyper at vælge imellem, så du kan finde en gardinløsning, der passer perfekt til dit hjem. Rullegardiner kan gøre vinduerne til et centralt element i din boligindretning.

Med Duo-rollers serien er der fokus på luksusstof til rullegardiner. Duo-rollers har et mere markant og æstetisk udseende, der passer godt til både hjemmet og kontoret. Dette gardin består af to lag stof, der bevæger sig forskudt af hinanden, hvilket giver mere fleksibilitet og et flottere udseende, når solen rammer gardinet. Denne specielle solafskærmning med to lag stof har skiftevis transparente og ikke-transparente striber, som giver mulighed for at regulere lysindfaldet i rummet efter behov.

Rullegardiner på mål med forskellige funktioner

Det klassiske rullegardin kommer normalt med et kædetræk i den ene side af gardinet. Derudover findes der frithængende modeller samt modeller med kassette og sidesluser. 

Gardinet kan også fås med en elmotor, som enten skal tilsluttes en strømkilde eller en batteridreven motor med genopladelige batterier. Der er også mulighed for fjernbetjening eller vægkontakt til styring af de motoriserede rullegardiner, som er blevet meget populære i danske hjem.

Rullegardiner Duo roller
Rullegardiner hvid stue

Rullegardin med mange muligheder

Når du skal købe nye rullegardiner, er der en bred vifte af farver og materialer at vælge imellem, så du kan finde det perfekte match til din boligindretning. Gardinerne leveres efter dine mål, så du kan få præcis den størrelse, du har brug for, uden at skulle skære gardinet til selv. 

Hvis gardinet er meget bredt, kan det også seriekobles med en styring. Hvis du ønsker en fuldstændig integreret løsning, kan du vælge sider med kassetter og sidesluser for at blokere al lysindfald.

Hvis du vil montere rullegardiner på døre eller vinduer, der åbnes og lukkes ofte, kan du vælge en model med sidestyring med wire. En tynd wire monteres i beslaget og underlisten og fastgøres derefter i bunden af vinduet eller døren for at sikre, at gardinet bliver på plads.

Endelig kan du vælge mellem forskellige typer underlister til gardinet. Standardmodellen leveres med en løbegang og en oval underliste, men du kan vælge at tilføje en synlig underliste i forskellige former, materialer, farver og designs for et mere personligt touch.

Skal du have nye rullegardiner?

Få et uforpligtende tilbud på skræddersyet gardiner til dine vinduer.

Rulle gardin køkken

Stoftyper og farver

Vi tilbyder et bredt udvalg af stoftyper til rullegardiner, der løbende opdateres for at afspejle de seneste tendenser inden for farver og funktionalitet. 

Vores sortiment omfatter både lystransmitterende stoffer, mørklægningsstoffer og specialstoffer, såsom screenstoffer, der gør det muligt at se igennem gardinet, når det er trukket ned.

Vi er stolte af vores nye Duo-roller kollektion, der tilbyder en række spændende designs og muligheder for lysindfald. 

Mange af vores stoffer er også miljøvenlige og er fremstillet af 100% genanvendte plastflasker. Som med vores andre indvendige gardinløsninger, kan du regne med, at vores rullegardiner forbedrer indeklimaet, da de reducerer varmeindtrængning fra solen, når de er rullet ned. 

Derudover giver vores gardiner også en akustisk forbedring af lydniveauet og mindsker støj i rummet.

Har du brug for råd og vejledning til stoftyper og farvevalg, så kontakt os endelig. Vores professionelle konsulenter står klar til at hjælpe dig.