sikkerhedsfilm v33M SIKKERHEDSFILM

Få en effektiv beskyttelse af dine vinduer og glas med en professionelt monteret 3M sikkerhedsfilm. PL Montage er eksperter i sikkerhedsfilm og solfilm til alle typer vinduer og glas.

PL Montage har et bredt udvalg af avancerede 3M sikkerhedsfilm til vinduer. Sikkerhedsfilm der tilbyder sikkerhed mod vandalisme, og som beskytter både personer og ejendom.

 

 

3M sikkerhedsfilm beskytter mod indbrud, vandalisme og flyvende glas splinter

Professionelt og korrekt monteret sikrings- og sikkerhedsfilm, giver effektiv beskyttelse mod indbrud, vandalisme og flyvende glas splinter. 3M sikkerhedsfilmen er med til at styrke vinduet og gør glasset mere modstandsdygtig overfor indbrud. Sikrings- og sikkerhedsfilmen giver samtidigt en beskyttende overflade på glas, således pludselige påvirkninger og stød får sværere ved at ødelægge glasset.

Sikkerhedsglas holder ligeledes effektivt sammen på vinduesglasset, hvis uheldet eller ulykken skulle være ude og glasset går itu. Glassplinter og glasskår sendes ikke igennem luften, men holdes sammen af sikrings- og sikkerhedsfilmen.
Sikkerhedsfilmen er dermed til at sikre personer, udstyr og ejendom mod yderligere skader og ødelæggelse. Sikrings- og sikkerhedsfilm reducerer samtidigt tidsforbrug og omkostninger ved eventuel oprydning efter et vinduesbrud.

3M sikkerhedsfilm til opfyldelse af lovkrav, bestemmelser og anbefalinger

Med en korrekt og professionelt monteret 3M sikkerhedsfilm, er virksomheden også godt på vej til at opfylde eventuelle sikkerheds-, miljø- og arbejdskrav samt anbefalinger fra myndigheder og fagforeninger.
PL Montage kan rådgive og vejlede dig og din virksomhed, inden for de forskellige egenskaber som 3M sikrings- og sikkerhedsfilm besidder. Vi kan sammen finde frem til den korrekte og bedste løsning for jer.
3M sikkerhedsfilm med solfiltre kan desuden afvise op til 99 % af det skadelige UV-lys (det synlige lys). Dette betyder, at eventuelt udstillede varer og inventar, kan bevare deres udseende i længere tid uden at falme eller blive misfarvet.

Kontakt os og få mere at vide om 3M sikkerhedsfilm med PL Montage

Har du spørgsmål der skal besvares før du beslutter dig endeligt for om vi skal montere 3M sikkerhedsfilm hos dig, så er vi parate på telefon 40 46 84 32 og på e-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Med vores mange års erfaring med solfilm og sikkerhedsfilm er du i trygge hænder.

Vi har den rigtige løsning klar til dine vinduer. Få en fair pris og en dato for montering, allerede i dag.