Sikkerhedsfilm til vinduer

effektiv beskyttelse af vinduer & glas med 3M sikkerhedsfilm

PL Montage tilbyder montage og rådgivning af 3M sikkerhedsfilm til vinduer. Sikkerhedsfilm er en film der bliver monteret på vinduer for at øge brudstyrken i glasset. Derved opnår du en sikkerhed mod bl.a. vandalisme, og som beskytter både personer og ejendom. Sikkerhedsfilm monteres primært på indersiden af ruden, men kan også fås som en udvendig film, hvis du ønsker at beskytte glas for ridser fra fx, cykler mv.

Mange danske virksomheder benytter sikkerhedsfilm til at skabe en øget sikkerhed blandt medarbejderne. Derudover, er flere private boligejere også begyndt at få monteret sikkerhedsfilm for, at vanskeliggøre et indbrudsforsøg. Få monteret sikkerhedsfilm på dine vinduer i hjemmet og opnå en indbrudssikring, der giver tryghed for dig og din familie. Sikkerhedsfilmen gør det langt sværere for indbrudstyven at bryde ind. Ved en montering af sikkerhedsfilm på glas, vil filmen holde sammen på glasset og gøre det mere tidskrævende og besværligt at gennemtrænge.

Hvad er sikkerhedsfilm?

Som tidligere nævnt er sikkerhedsfilm en film der monteres på glas for at forbedre brudstyrken i glasset. Sikkerhedsfilm monteres indvendigt på den eksisterende rude. Derved undgår man at skulle skifte hele glasset til fx sikkerhedsglas. Derved er sikkerhedsfilm ikke blot en nemmere løsning, men også en økonomiske attraktiv løsning. Ved montering af sikkerhedsfilm bliver ruden først afrenset, hvorefter filmen monteres på den rene rude. Har man et ønske om at sikre hele konstruktionen, kan man kantforsegle sikkerhedsfilmen.

Sikkerhedsfilm er en nem, effektiv og økonomisk attraktiv måde, at øge sikkerheden på arbejdspladsen samt i det private hjem, i forhold til hærværk, indbrud og trykpåvirkning fra eksplosioner.

sikkerhedsfilm
sikkerhedsfilm mod indbrud

SIKKERHEDSFILMEN DER DÆKKER DINE BEHOV & ØNSKER

Der findes forskellige typer sikkerhedsfilm og mærker. Hos PL Montage benytter vi os primært af sikkerhedsfilm fra 3M, som er sikkerhedsfilm af yderst høj kvalitet og med de korrekte godkendelser ift. styrke. Hvilken sikkerhedsfilm du skal vælge, kommer an på dit behov. Sikkerhedsfilm findes i forskellige brudstyrkeniveauer. Så ønskes en løsning mod indbrud, eller en forstærkning af glasset mod slag, kast med sten mv. er det den stærkeste sikkerhedsfilm fra 3M, som skal benyttes for at opnå den ønskede effekt.

Den sikkerhedsfilm der primært bruges til denne type sikring er sikkerhedsfilm SS140 fra 3M. Denne sikkerhedsfilm giver den bedste sikring, når det kommer til sikring af glas mod brud og forhindrer glassplinter i at forsage alvorlige personskader.

Ønskes der sikring mod trykpåvirkning fra eksplosioner eller ekstreme vejrforhold, benyttes 3M Ultra S800 som er markedets eneste sikkerhedsfilm udviklet og godkendt til denne specielle trussel. 3M Ultra S800 sikkerhedsfilm øger ikke blot brudstyrken i glasset, men forbedrer også glassets fleksibilitet og bevægelse, såfremt der opstår ydre påvirkning ind på glasset. Denne type sikkerhedsfilm bruges primært i risikozoner samt virksomheder og offentlige myndigheder, der kan have et højt trusselsniveau.

FÅ DEN RETTE RÅDGIVNING

Hos PL Montage har vi flere års erfaring med montering af sikkerhedsfilm, som således sikrer dig en korrekt og professionel montering af 3M sikkerhedsfilm. Med den rigtige løsning af sikkerhedsfilm, er jeres virksomhed godt på vej til at opfylde eventuelle sikkerheds-, miljø- og arbejdskrav samt anbefalinger fra myndigheder og fagforeninger.

PL Montage kan rådgive samt vejlede dig og din virksomhed, inden for de forskellige egenskaber som 3M sikrings- og sikkerhedsfilm besidder. Vi vil sammen finde frem til den helt korrekte og bedste løsning, som opfylder jeres behov og ønsker.

Udover almen sikkerhedsfilm, kan du også få sikkerhedsfilm med solfilter i. 3M sikkerhedsfilm med solfiltre afviser udover almindelig solvarme også op mod 99 % af det skadelige UV-lys. Det betyder, at eventuelt udstillede varer og inventar kan bevare deres udseende i længere tid, uden at falme eller blive misfarvet.

Har du spørgsmål der skal besvares før du beslutter dig endeligt for, om vi skal montere 3M sikkerhedsfilm hos dig, så er vi parate på telefon 40 46 84 32 og på e-mail info@pl-montage.dk. Med vores mange års erfaring med solfilm og sikkerhedsfilm er du i trygge hænder.

Sikkerhedsfilm