Montage af sikkerhedsfilm

til erhverv

montage af sikkerhedsfilm til vinduer

Få en effektiv beskyttelse af dine vinduer og glas med en professionelt monteret 3M sikkerhedsfilm

PL Montage har et bredt udvalg af avancerede 3M sikkerhedsfilm til vinduer. Sikkerhedsfilm der tilbyder sikkerhed mod vandalisme, og som beskytter både personer og ejendom. 3M sikkerhedsfilm beskytter mod indbrud, vandalisme og flyvende glassplinter

Professionelt og korrekt monteret sikrings- og sikkerhedsfilm, giver effektiv beskyttelse mod indbrud, vandalisme og flyvende glassplinter. 3M sikkerhedsfilmen er med til, at styrke vinduet og gør glasset mere modstandsdygtig overfor indbrud. Sikkerhedsfilmen giver samtidigt en beskyttende overflade på glas, således pludselige påvirkninger og stød får sværere ved, at ødelægge glasset.

Sikkerhedsglas holder ligeledes effektivt sammen på vinduesglasset, hvis uheldet eller ulykken skulle være ude og glasset går itu. Glassplinter og glasskår sendes ikke igennem luften, men holdes sammen af sikrings- og sikkerhedsfilmen.
Sikkerhedsfilmen hjælper dermed til at sikre personer, udstyr og ejendom mod yderligere skader og ødelæggelse. Sikrings- og sikkerhedsfilm reducerer samtidigt tidsforbrug og omkostninger, ved eventuel oprydning efter et vinduesbrud.

indbrud

Få den rette rådgivning

Med en korrekt og professionelt monteret 3M sikkerhedsfilm, er virksomheden også godt på vej til, at opfylde eventuelle sikkerheds-, miljø- og arbejdskrav samt anbefalinger fra myndigheder og fagforeninger.
PL Montage kan rådgive samt vejlede dig og din virksomhed, inden for de forskellige egenskaber som 3M sikrings- og sikkerhedsfilm besidder. Vi kan sammen finde frem til den korrekte og bedste løsning for jer.
3M sikkerhedsfilm med solfiltre kan desuden afvise op til 99 % af det skadelige UV-lys (det synlige lys). Dette betyder, at eventuelt udstillede varer og inventar kan bevare deres udseende i længere tid uden, at falme eller blive misfarvet.

Kontakt os og få mere, at vide om 3M sikkerhedsfilm med PL Montage

Har du spørgsmål der skal besvares før du beslutter dig endeligt for om vi skal montere 3M sikkerhedsfilm hos dig, så er vi parate på telefon 40 46 84 32 og på e-mail jane@pl-montage.dk. Med vores mange års erfaring med solfilm og sikkerhedsfilm er du i trygge hænder.

Vi har den rigtige løsning klar til dine vinduer. Få en fair pris og en dato for montering, allerede i dag.