Professionel montage af

solfilm til erhverv

Professionel montage af solfilm

3M Solfilm til reducering af sollys

PL Montage løser alle opgaver med montage af solfilm på glas. Vi kan hjælpe med god og professionel rådgivning omkring, hvilken film type der skal anvendes ud for det aktuelle behov. Vi sørger for, at du som kunde hos har den nødvendige tryghed omkring vores løsninger før udførelse og bestilling af opsætning, af solfilmen på ruderne. PL Montage har siden 1979 hjulpet mange virksomheder med løsning af varmeproblematikker gennem opsætning af solfilm på ruderne. Vi monterer solfilm på facadeglas og ovenlys (rytterlys) hos virksomheder og offentlige institutioner samt for flere, hvor glas er en større bestanddel af facaderne.

Vi udfører både mindre og helt store komplekse projekter med etablering af solfilm. De fleste opgaver kræver besigtigelse på stedet, hvorfor vi gerne kommer ud og bestige hver enkel opgave. I den forbindelse tilbyder vi uforpligtende rådgivning, opmåling og tilbudsgivning samt prøver og datablade på vores produkter.

Med solfilm på ruderne opnås følgende fordele:

  • Solfilm monteret korrekt, forbedrer arbejdsmiljøet
  • Solfilm forbedrer glassets evne til at reducere varme fra solen med helt op til 85%
  • Energibesparende i forhold til mængden af kwh forbrug til køling.
  • Generende og blændende stråler kan minimeres
  • Fås i versioner der mindsker indkig
  • De effektive og helt glasklare solfilm fra 3M reducerer varmen men bevarer det naturlige lysindfald
  • Falmning af interiør, møbler gulve mm. fra solens UV stråler undgås

Grundet vores mange årige erfaring, besidder vi i dag det bedst mulige udgangspunkt for at kunne levere et meget højt kvalitets niveau på æstetik og visuel fremtoning på det arbejde vi udfører. 
PL montage er autoriserede montører af 3M solfilm der betyder, at man som kunde er omfattet af en fordelagtig garanti i mange år. Garanticertifikater udstedes til alle opgaver.

PL Montage kan levere hurtigt, til konkurrence dygtige priser. 
Kontakt os og få mere at vide om solfilm til vinduer. Har du spørgsmål der skal besvares før du beslutter dig endeligt for om der skal monteres solfilm til dit projekt, så er vi parate på telefon 40 46 84 32 og på e-mail jane@pl-montage.dk. Med vores mange års erfaring med solfilm til vinduer er du i trygge hænder her hos os.