solfilm til erhverv

Få et bedre indeklima på kontoret

Solfilm på vinduer reducere varmeindfald

Mange virksomheder oplever i dag store varmeproblematikker med kontormiljøer, der bliver alt for varme hen over sommeren. Dette er ubehageligt for medarbejderne og kan i nogen tilfælde føre til mistrivsel på arbejdspladsen samt mere sygdom blandt de ansatte.

Med den rigtige solfilmsløsning, kan I komme varmeproblematikken til livs og skabe et bedre indeklima. Solfilm på vinduer anvendes til at forbedre glassets evne til, at reflektere varmen fra solens stråler væk fra ruden. Solfilmen monteres primært udvendig på ruden for at opnå den ønskede effekt. 

Hos PL Montage benytter vi primært solfilm fra 3M, som er blandt de bedste producenter indenfor solfilm. Udvalgte solfilm fra 3M er b.la. udviklet på en nanoteknologi, som giver optimal effekt i forhold til varmereducering, men derudover også giver en solfilm der er stort set usynlig ved montering på ruden.

solfilm til vinduer montering

Læs mere om solfilm til vinduer erhverv

Montering af solfilm

HVORFOR SKAL I VÆLGE SOLFILM?

Solfilm er som tidligere nævnt en god måde at komme varmeproblematikker på arbejdspladsen til livs. Da mange bygninger i dag har store glasfacader, hvor solen står ind hele dagen, giver det ofte for varme kontormiljøer. 

Løsningen kan være montage af solfilm på vinduer, som kan dæmpe varmeindfaldet og dermed også sænke temperaturen indenfor. Dette vil skabe et bedre indeklima for jeres ansatte og dermed højere produktivitet. 

Derudover medfølger der en masse andre fordele ved at få monteret solfilm, som vi har ridset op nedenfor:

  1. Solfilm monteret korrekt, forbedrer arbejdsmiljøet og produktiviteten.
  2. Solfilm forbedrer glassets evne til at reducere varme fra solen med helt op til 85%
  3. Energibesparende i forhold til mængden af kWh forbrug til køling med klimanlæg
  4. Generende og blændende stråler kan minimeres
  5. Fås i versioner der mindsker indkig
  6. De effektive og helt glasklare solfilm fra 3M reducerer varmen, men bevarer det naturlige lysindfald
  7. Falmning af interiør, møbler gulve mm. fra solens UV-stråler mindskes

Ønsker I at skabe et bedre indeklima på arbejdspladsen?

Skab et bedre indeklima med montering af solfilm på vinduerne.

Kontakt os i dag og lad os rådgive jer til den helt rigtige løsning der passer til jeres behov og ønsker. 

SKAL VI MONTERE SOLFILM FOR JER?

Hos PL Montage løser vi opgaver med montering af solfilm for større og mindre virksomheder, som ønsker at skabe et bedre arbejdsmiljø for deres ansatte. PL Montage har siden 1979 hjulpet mange virksomheder med løsninger af varmeproblematikker gennem opsætning af solfilm på vinduer. Vi monterer solfilm på facadeglas og ovenlys (rytterlys) hos virksomheder og offentlige institutioner mm., hvor glas er en større bestanddel af facaden.

Vi udfører både mindre og helt store komplekse projekter med installering af solfilm. Hvis opgaven kræver besigtigelse på stedet, kommer vi uforpligtende ud og besigtiger inden tilbudsgivning og eventuel opstart. Dette er både for at måle op, men også for at vurdere, hvilke sikkerhedsmæssige tiltag vi skal sætte i gang, som sikrer vores montørers arbejdssikkerhed, samt forbipasserende, imens monteringen af solfilm står på.

 

Mange års erfaring

Grundet vores mangeårige erfaring, besidder vi i dag det bedst mulige udgangspunkt for at kunne levere et højt kvalitetsniveau på æstetik og visuel fremtoning på det arbejde vi udfører. 
PL Montage er autoriserede montører af 3M solfilm, hvilket betyder, at man som kunde er omfattet af en fordelagtig garanti i mange år. Alle vores montører er autoriserede af producenten, hvorfor garantibevis vil blive fremsendt efter endt montering, hvis opgaven er på mere end 20 m2. Garantien er dog fortsat gældende ved montering af færre m2.

Kontakt os og få mere af vide om solfilm på vinduer. Har du uddybende spørgsmål der skal besvares før I tager en endelig beslutning for om i skal have monteret solfilm, er I meget velkommen til at kontakte os på 40 46 84 32 eller på mail info@pl-montage.dk. Med vores mange års erfaring med installering af solfilm, er du i trygge hænder hos os.

solfilm til vinduerne erhverv