SOLFILM TIL BILER

Få en behagelig temperatur i din bil

3M Autosolfilm til biler

Solfilm til biler findes i mange forskellige kvaliteter. Hos PL Montage benytter vi kun 3M solfilm til montering på biler. Ved at vælge en kvalitets solfilm, får du en lang holdbarhed og en solfilm der rent æstetisk giver din bil et flot og moderne look.

3M har en unik serie af solfilm til biler, serien hedder 3M Color Stable og er den solfilm vi benytter til montage af solfilm på biler. Med solfilm beregnet til biler, kan du nedbringe varme og blænding i bilen markant, og kan blokere op til 99% af UV-strålerne fra solen og derved sikre, at inventaret i bilen er længere tid om at falme.

SOLFILM TIL BILER - MANGE FARVETONER

Hos PL Montage er vi 3M autoriserede montører, som sikrer at du får et professionelt og pænt resultat ved montering af solfilm på biler. Vi har mange års erfaring med lige netop montering af solfilm på biler og vi sætter en ære i at, levere et smukt og fejlfrit resultat til vores kunder. Når du får monteret solfilm på din bil, vil du opleve en langt mere behagelig temperatur i bilen i sommerperioden. Solfilm til montering på biler er en tonet folie, som derfor vil give bilen et nyt eksklusivt udtryk. Med montage af solfilm på biler, hos PL Montage vil det give bilen elegance samt komfort og så monterer vi til priser, hvor alle kan være med.

Stort udvalg i 3M solfilm til biler

PL Montage har et stort udvalg i 3M solfilm beregnet til biler med en række forskellige farvetoner, som du kan vælge imellem. På den måde sikrer vi, at du får lige netop de egenskaber og det look du ønsker.  Kvalitets solfilm beregnet til biler holder farven år efter år og er derudover ikke forstyrrende overfor GPS eller radiosignaler.

Ønsker du at få monteret solfilm på din bil udfører PL Montage montering af solfilm i hele trekantsområdet. Hos PL Montage har vi kvalitetsbevidste og dygtige montører, som sikrer en professionel montering af solfilm på biler, til konkurrencedygtige priser.

KONTAKT OS OM SOLFILM TIL BILER

Har du spørgsmål der skal besvares før du beslutter dig endeligt for, om vi skal montere solfilm på dine bilruder? Så sidder vi klar til at rådgive dig på:

Mail: info@pl-montage.dk
Telefon: 40 46 84 32

Med vores mange års erfaring med autosolfilm er du i trygge hænder. Vi finder i fællesskab den helt rigtige løsning til dig, som sikrer, at dine behov og ønsker bliver opfyldt. Få en pris samt dato for montering allerede i dag.

Autosolfilm Prisliste

Priserne er inkl. moms

Autosolfilm

Sedan 5 ruder

Solfilm på vinduer bag føreren

3.200 kr.

Autosolfilm

Stations car/MPV - 5/7 ruder

Solfilm på vinduer bag føreren

3.000 kr.

Solfilm til biler

5 dørs -5-3 ruder

Solfilm på vinduer bag føreren

2.500 kr.

Solfilm til biler

3 dørs

Solfilm på vinduer bag føreren

1.800 kr.

Solfilm montering til biler

Stor bil

Solfilm på vinduer bag føreren

Fra 3.000 kr.

solfilm bil Tesla

Tesla 3

Solfilm på vinduer bag føreren

Fra 3.200 kr.

Ønskes der solfilm på:

Specielle modeller, veteranbiler, coupé, biler med glastag, gravemaskiner mv. bedes du ringe for at få oplyst en pris for montering af solfilm på din bil.

Skal du have monteret solfilm på din bil?

Kontakt os og lad os sammen finde den helt rigtige løsning, der dækker dine behov og ønsker.