autofilm v3SOLFILM TIL BILER

3M Color stable solfilm til biler giver dit køretøj et elegant og veltrimmet look. PL Montage er din førende, professionelle og certificerede montør af 3M solfilm til biler.

PL Montage er trekantområdets bedste og mest kvalitetsbevidste montører af 3M solfilm til biler. Vi har altid konkurrencedygtige priser, og leverer en professionel montering af 3M solfilm til biler – hver gang.

 

 

Solfilm til biler i den bedste kvalitet
Der findes mange kvaliteter solfilm til biler. PL Montage benytter kun de bedste producenter af 3M solfilm til biler. Dermed er du sikret en høj kvalitet der har en lang holdbarhed, som gør din bil flot at se på og meget mere komfortabel at køre i.
3M Color stable solfilm til biler som vi anbefaler, og altid benytter os af, har en helt unik klæbestof
Med den rette kvalitet solfilm til biler, får du også en holdbar ridsefast belægning, der sikrer filmens ydre i årevis.

Solfilm til biler i mange forskellige farvetoner
Når du vælger PL Montage til at montere solfilm til biler på dine autoruder, får du altid et perfekt resultat. Vi har mange års erfaring med det vi laver, og sætter en ære i at levere en smuk og fejlfri løsning.
Du bliver glad for vores løsning, og får en helt anden bil tilbage igen. Bilens udtryk forandres væsentligt, og en eksklusiv udgave af din bil er en realitet. Tonede ruder, med 3M solfilm til biler monteret af PL Montage giver bilen elegance og komfort til priser hvor alle kan være med.
PL Montage har et stort udvalg i 3M solfilm til biler med en række farvetoner du kan vælge imellem. Dermed kan du få netop de egenskaber og det look, du ønsker. Kvalitets solfilm til biler holder farven, år efter år og forstyrrer desuden ikke GPS eller radiosignaler.

Kontakt os og få mere at vide om solfilm til biler
Har du spørgsmål der skal besvares før du beslutter dig endeligt for om vi skal montere solfilm til biler på dine autoruder, så er vi parate på telefon 40 46 84 32 og på e-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Med vores mange års erfaring er du i trygge hænder.
Vi har løsningen klar til din bil. Få en pris og dato for montering, allerede i dag.

billede 5

billede 4

billede 3

Back to top