solfilm til private

Få et forbedret indeklima med solfilm på vinduerne i din bolig

Solfilm til vinduerNE - EN mere behagelig temperatur i din bolig

Solfilm til vinduer er en nem og effektiv måde at forbedre indeklimaet, reducere varmen og beskytte dine møbler mod solens skadelige stråler. Mange boligejere har problemer med at holde en behagelig temperatur i deres hjem, når solen står højt på himlen – og især om sommeren, kan det være svært at være indenfor. En for varm bolig kan påvirke hele familien negativt, idet det kan føre til hovedpine, træthed, indelukkethed og dårlig søvnkvalitet om natten.

Solfilm til dine vinduer i boligen er en økonomisk og praktisk løsning på varme-problemet i hjemmet. Ved at montere solfilm på dine vinduer, kan du sænke varmen markant, regulere den generelle temperatur og skabe et bedre indeklima for hele familien.

Hvad er solfilm?

Solfilm er en tynd og avanceret polyesterfolie, der primært monteres udvendigt på ruden. De mest populære typer af solfilm til private boliger er 3M´s Prestige serie. Solfilmen forbedrer rudens evne til at reducere varmeindfaldet og energien, som kommer fra solens stråler ind gennem vinduet og opvarmer huset. Samtidig reducerer solfilmen infrarøde stråler fra solen, som giver den direkte strålevarme og opvarmer dermed heller ikke møbler, gulve og karme mm. i samme grad. Solfilmen beskytter ruden og da der er UV beskyttelse mellem lagene, mindskes falmning af gardiner, gulve og møbler.

Solfilm fås i forskellige typer og varianter, men til private boliger bruges ofte den næsten usynlige 3M Prestige 70E, som ikke ændrer på lysindfaldet i boligen. Derudover, ændrer det heller ikke på boligens udseende, da der ikke er metal i solfilmen, og den derfor ikke giver en spejleffekt på vinduet.

Solfilm til vinduer

LÆS MERE OM Solfilm til private

Solfilm vinduer

Hvorfor VÆLGE SOLFILM TIL BOLIGEN

1. Skaber et bedre indeklima i boligen

Mange genkender det at komme hjem til en bolig, der er ulidelig varm at opholde sig i. Selv med åbne vinduer falder temperaturen ikke til et niveau, der er til at holde ud. Dette kan medføre ubehag og forstyrret søvn.

Ved at anvende den rette solfilmløsning til private boliger, kan varmeindfald gennem vinduerne reduceres med op til 10-12 grader og dermed medvirke til et bedre indeklima i boligen.

2. Solfilm på vinduerne - en økonomisk attraktiv løsning

Solfilm til private boliger er en attraktiv løsning, da det er effektivt og økonomisk fordelagtigt sammenlignet med alternativer som klimaanlæg og udskiftning af vinduer. Det er en måde at reducere varmeproblemerne i hjemmet på. Som tidligere nævnt er solfilmen til private boliger gennemsigtig, så den er usynlig på ruden og påvirker ikke boligens udseende. Mange boligejere ønsker ikke en film med spejleffekt, derfor anbefaler vi brugen af 3M Prestige solfilm til private boliger.

Udover at solfilmen ikke ændrer udseendet på boligen, påvirker den heller ikke lysindfaldet. Dette betyder, at man bevarer lysstyrken i boligen samtidig med, at man reducerer varmen og skaber et langt mere behageligt indeklima. Derudover kan solfilm holde i op til 15 år, når den anvendes på lodrette vinduer og er derfor en yderst holdbar løsning. 

3. Reducere falmning af møbler og inventar

Vi er alle bekendte med, at møbler, gulve og inventar ændrer farve over tid. Dette skyldes ofte, at solens stråler får sofaen til at falme, især på de områder der rammes direkte af sollyset. Dette problem kan normalt løses ved at trække gardinerne for, men det medfører også, at dagslyset bliver lukket ude, og der opstår varme mellem gardinet og vinduet.

Ved montering af solfilm kan man reducere falmningen af møbler, gulve, inventar osv., uden at skulle trække gardinerne for. Det er vigtigt at understrege, at solfilmen kun mindsker falmning og ikke fuldstændigt eliminerer det.

Ønsker du at få monteret solfilm på vinduerne?

Du er velkommen til at kontakte os og høre mere om mulighederne for at få monteret solfilm i boligen.  

Vi sidder klar til at hjælpe dig med råd og vejledning. 

Du kan kontakte os på:
Mail: info@pl-montage.dk
Telefon: 40 46 84 32

Eller du kan udfylde kontaktformularen ved at trykke på knappen under og vi kontakter dig hurtigst muligt.