solfim v3SOLFILM TIL VINDUER

Solfilm til vinduer reducerer de generende direkte solstråler og gør vinduespladsen attraktiv igen. PL Montage er eksperter i alle typer 3M solfilm til vinduer.

Lad os montere solfilm til vinduer hvor der er arbejdspladser eller opholdspladser i umiddelbar nærhed af vinduet. Solfilm til vinduer afskærmer ubehagelig stråling men lader samtidig det rette lys slippe ind, alt efter hvilken 3M solfilm der vælges.

 

Solfilm til vinduer skal monteres professionelt 

Når PL Montage monterer solfilm til vinduer for en virksomhed, følger der mange fordele med ved denne relativt lave investering. 

Først og fremmest er PL Montage eksperter i at montere 3M solfilm til vinduer. Du får derfor en løsning der monteres professionelt og ser professionel ud. Når solfilm til vinduer monteres professionelt, er det næsten umuligt at forestille sig at vinduet ikke skulle være ”født” med solfilmen. 


Solfilm til vinduer forbedrer arbejdsmiljøet

Med den rette solfilm til vinduer, opfyldes de mange miljøkrav, sikkerhedskrav og krav til energieffektivitet, som de forskellige myndigheder og medarbejderne måtte have. Der kan vælges en solfilm til vinduer, der reducerer varmeindfaldet fra solens stråler, generende genskin og risikoen for falmede møbler. 

Vi kender alle den ubehagelige følelse af at skulle sidde på arbejdspladsen og stege bag et vindue hvor solen brager løs. Det gør dagen nærmest uudholdelig, og nedsætter uundgåeligt effektiviteten. Gør dig selv og sine medarbejdere den tjeneste at få monteret 3M solfilm på dine vinduer. Tænk på at 1 grad varmere end 24 grader, sænker arbejdsindsatsen med 5 %.

PL Montage kan levere hurtigt, billigt og effektivt. 

De højeffektive solfilm til vinduer sender faktisk over 80 % af varmen tilbage, dermed øges komforten på kontoret, indeklimaet forbedres og klimaanlægget kan følge med hele året rundt. 

Kontakt os og få mere at vide om solfilm til vinduer

Har du spørgsmål der skal besvares før du beslutter dig endeligt for om der skal monteres solfilm til vinduer i din virksomhed, så er vi parate på telefon 40 46 84 32 og på e-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Med vores mange års erfaring med solfilm til vinduer er du i trygge hænder. 

Vi har løsningen klar til dine vinduer. Få et uforpligtende tilbud og dato for eventuel montering. 
Vi overholder vores aftaler. 

  
Før og efter billede - Prestige 70 exterior
Back to top