udendørsmåtter

Måtte systemer til udendørs brug

udendørsmåtter ideele til institutioner og virksomheder

Hos PL Montage har vi en række måtter, der er specielt designet til at bruges udendørs. Disse inkluderer BBN Modular Line 9300, Masterflex D12/D23, Citi-måtter, Oct-o-mat og Oct-o-flex, alle er skrabemåtter, der er egnet til at fjerne ekstra mængder af skidt, jord og sand fra fodtøjet, før man træder ind i bygninger. Udendørsmåtter er især nyttige for virksomheder, skoler og institutioner, der ligger tæt på legepladser, områder med meget jord og grus, sandkasser og lignende.

I nogle tilfælde kan indgangene være for små til at placere en måtte i den korrekte størrelse, her kan en udendørs skrabemåtte være en god løsning i stedet.

 Alle vores udendørsmåtter fås i specialmål og kan tilpasses af vores montører. Nogle typer kan også fås i standardstørrelser, i ruller eller i modulopbyggede versioner, som giver stor fleksibilitet, og de kan fås i flere forskellige farver og materialer, og kommer i forskellige tykkelser, som gør dem velegnet til alt slags vejr og underlag.

Udendørs måtte

UDENDØRSmåtteR sortiment

Læs mere om vores forskellige udendørsmåtter herunder: 

Har du spørgsmål til vores udendørsmåtter?

Vi sidder klar til at rådgive dig og du er velkommen til at kontakte os på:

Mail: info@pl-montage.dk
Telefon: 40 46 84 32

Eller du kan udfylde kontaktformularen og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Udendørs måtte

fordele med en udendørs måtte

Den største fordel ved at benytte en udendørsmåtte er, at de opsamler det meste af det snavs og skidt, der ellers ville blive slæbt indendørs. 

På denne måde kan man reducere belastningen på indendørsmåtten og beskytte gulve og indgange mod unødvendigt slid. 

Mindre skidt indendørs giver et bedre indtryk af indgangen og reducerer behovet for rengøring, da skidtet forbliver i måtterne.

Udendørsmåtterne fås i forskellige typer, der passer til forskellige miljøer. Valget afhænger af trafikken og mængden af snavs, måtten udsættes for dagligt. 

Udover at effektivt opsamle snavs og forhindre det i at komme indendørs, kan måtterne også bruges som skridsikring ved indgange, hvor belægningen kan være glat i vådt føre. 

Dette kan være indgange med træbelægning, som ofte bliver spejlglatte når det regner eller på trapper, reposer, udendørsgange og udendørsramper i eksempelvis træ. 

Hvis du har spørgsmål til vores udendørsmåtter, står vi til rådighed for rådgivning om, hvilken måtte type der passer bedst til dit behov.